Jászberény központjához közel jó állapotban lévő Családi Ház eladó

63 000 000

Ft

572 727 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 14., 10:53

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
110 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
25

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
300  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Riasztó

Leírás

Jászberény kertvárosi részén, csendes utcában a városközponthoz 700 m-re családi ház melléképülettel, komplett lakóberendezéssel eladó!
A lakóház részben alápincézett, a pince szinten 60,2 m2-es pince, a földszinti részen három szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő, wc, kamra, szélfogó található, kb. 110,60 m2 hasznos alapterülettel. A lakóépület 1980-ban épült, beton alapozású, tégla falazatú, cserép tetőfedéses, jelenleg nem lakott, tehát azonnal birtokba vehető. Az ingatlanhoz hozzá tartozik a 68 m2-es fűthető, önálló vízzel és árammal ellátott melléképület, melyben dupla garázs takálható.
Az ingatlan tehermentes nagyon jó állapotban van, szépen kialakított kerttel, kertkapcsolattal van ellátva. A lakóház vezetékes vízzel, villannyal, gázzal és szennyvízcsatorna bekötéssel ellátott, riasztóval felszerelt. A lakóház központi, radiátoros gázfűtéssel van kialakítva. A nappali szobában bárpult található, mint kiegészítő kényelmi funkció. A lakóház mögött az ingatlan belső zónájában melléképület található. Az ingatlan területe 463 m2-es, a gépkocsi bejárás biztosított, személybejáró pedig két oldalról megoldott, mivel az ingatlan saroktelek. A lakófunkcióhoz tartozó udvar körbe van kerítve, az ingatlant mindkét utcából beton elemekből épített oszlopok és kovácsolt vas és tömör kerítés mezők határolják.
Az eladásra kínált ingatlan nagy előnye, hogy az azonnali költözéshez semmilyen bútorra, berendezésre , átalakításra nincs szükség, mert az épület teljesen felszerelt lakható állapotban van.
Az érdeklődő, regisztrált ügyfelek számára előzetes egyeztetést követően az ingatlant bármikor bemutatjuk, amely megtekinthető.
Kérjük, hogy ingatlanügynökök, ingatlanirodák ne keressenek, jelen hirdetés is egy megbízást is képvisel, amely alapján került fel a hirdetési oldalra!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147054538

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn