Kiemelt!

Jászapáti otthonos ingatlan

32 000 000

Ft

372 093 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 1., 10:09

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
86 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1058  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Az eladásra kínált ingatlan Jászapáti belterületén a város központjától néhány percre található! A településen szezonálisan üzemelő gyógyvizű strand működik! A város működő infrastruktúrával és szolgáltatásokkal rendelkezi posta, házi orvosi rendelő, gyógyszertárak, ismert élelmiszerláncok üzletei (Penny, Privát)!
Az ingatlan 1969-ben épült Kádár kocka stílusban, falazat salakblokk, majd 2008-ban bővítésre került, az új rész falazata Porotherm tégla! A felújítás első lépcsője 2001-ben történt: ebben az évben teljes épületgépészeti felújításon esett át (víz, villany, gáz). 2008-ban a bővítés évében teljes tetőszerkezet cser valósult meg! Ebben az évben a homlokzati hőszigetelés kialakítása (10 cm grafitos) is megtörtént! Nemcsak a homlokzat, hanem a födés is minőségi hőszigetelést kapott! Valamennyi nyílászáró modern, hőszigetelt! Ennek köszönhetően az ingatlan nagyon alacsony rezsivel rendelkezik! A belső terek fűtését a teljes alapterületen padlófűtés biztosítja! A fűtési rendszer kombinált vegyes és gázfűtés is rendelkezésre áll! A gázkazán cseréje két éve történt, modern turbós kombi cirkó lett beépítve! Az ingatlan háromfázisú csatlakozással rendelkezik, amely ipari tevékenység végzésére is alkalmas! A felszerelt hűtő-fűtő klíma biztosítja a nyári kellemes klímát átmeneti időszakban pedig szükség szerint fűtésre is alkalmas (5 kW)!
Az ingatlan kedvező tájolású, az ingatlanra való bejutást elektromos kapunyítás teszi kényelmessé! A lakóház belső oldalán nagy alapterületű fedett terasz teszi lehetővé a pihenést, kikapcsolódást!
A kapcsolódó melléképület néhány éve egy szerkezeti felújításon és héjazat cserén esett át! Új Tangó cserepet és szakszerű aláfóliázást kapott! A melléképület foglalja magába a kamrát és a kazánházat! Továbbá tartalmaz egy nagy helységet (a leendő vevő saját igényeinek megfelelően tovább alakítható) és egy garázst, amely akár barkácsműhelyként is funkcionálhat! A garázs és a nagy helység is fűthető! A melléképülethez kapcsolódóan fedett faszerkezetes kocsibeálló és igényes lambériázott ámbitus tartozik! A közlekedésre szolgáló felületek a kültéren térkövezettek! A melléképület tájolása és tetőfelülete alkalmassá teszi háztartási naperőmű kialakítására!
Az ingatlan ápolt gondozott kerttel, termő gyümölcsfákkal és szőlővel rendelkezik! A melléképület folytatásában baromfitartásra alkalmas könnyűszerkezetes épület is található!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143194850

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn