Exkluzív családi ház Tiszaföldvár szívében

company_logo

69 900 000

Ft

436 875 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 25., 21:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
160 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
660  m2

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló, Riasztó

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálom Tiszaföldváron ezt az exkluzív, gyönyörűen berendezett 160 m-es családi házat, 660 m-es telekkel. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető és jó közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. Az ingatlan minden szegletéből a minőség és az elegancia sugárzik.

A ház a hetvenes években épült. Jelenlegi tulajdonosa 2022-ben teljeskörűen felújította, mely a képekről is hűen tükröződik. Az egész házat hőszigetelték és modernizálták, a nyílászárókat 3 rétegű műanyagokra cserélték. Az új nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A ház melegéről gázcirkó kazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Ezen felül a házban található 2 db 3,5 kW-os és 1 db 5,2 kW-os hűtő-fűtő klíma.

Az épület 2 szintes, a földszinten található 1 előszoba, 1 konyha-étkező, 1 fürdőszoba, 2 wc, valamint 2 szoba. A pince részben található egy hatalmas nappali, valamint 3 szoba, melyből jelenleg 1 mosókonyhának van kialakítva.

A gyönyörűen parkosított kert pálmafákkal és olajfával van teleültetve, automata öntözőrendszer van kiépítve, valamint fúrt kút is rendelkezésre áll. Az udvarban egy 40 m-es fedett terasz is helyet kapott, így a szabadidő kellemesen tölthető a friss levegőn. Az autók elhelyezésére egy elektromos garázsajtókkal felszerelt 68 m dupla garázs, valamint az előtte elhelyezkedő 80 m-es fedett gépkocsibeálló áll rendelkezésre. A biztonságról a kiépített kamera- és riasztó rendszer gondoskodik.

A ház a jakuzzin, kerti bútoron, mosó- és szárítógépen kívül teljes berendezéssel és felszereléssel eladó, így azonnal költözhető. Az említett tételek külön megvásárolhatóak további 7 millió forintért.

Az ingatlan előzetes egyeztetéssel a hét minden napján megtekinthető. Amennyiben kérdése van, vagy időpontot egyeztetne ne habozzon, hívjon még ma!
Kár lenne kihagyni ezt az egyedülálló lehetőséget!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146795099

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn