Jó fogás!

Eladó teljes közművesített építési telek, Tiszafüred

company_logo

10 000 000

Ft

10 604 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 09:49
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
943 m²

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
van

Csatorna:
van

Leírás

Tiszafüreden, a 33-as főúthoz és a központhoz közel, jó környéken, ELADÓ egy jó adottságú és fekvésű, 943 m2 területű, üres TELJES KÖZMŰVESÍTETT ÉPÍTÉSI TELEK!!! A telek rendezett állapotú, szélessége: ~14 m, hosszúsága: ~77 m. A telek településrendezési besorolása kertvárosias lakóövezet (Lke1), melyben a maximális építménymagasság: 6 m, beépíthetőség: 30 %, a telek alkalmas lakó-, üdülő-, apartmanépület építésére egyaránt, telkenként legfeljebb két épületben max. 6 lakóegység építhető (képek között HÉSZ kivonat).
A telken fúrt kút és néhány gyümölcsfa (meggy, barackfa, körte) található. A telek előtt új járda készült, nagyrészt körbekerített.
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), egy tulajdonosa van.
Közelben: 33-as főút (80 m), a Budasi Szabadidő park (400 m), városközpont (1,1 km), Tiszta-tó, szabad-strand (3,5 km).
Telekterület: 943 m2.
Közművek: minden közmű (víz, villany dobozban, szennyvízcsonk, gázcsonk) telken belül!!!!
Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Irányár: 10 millió Ft.
Referenciaszám: M216322

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128211324

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn