Eladó telek Kunhegyes

company_logo

4 600 000

Ft

2 258 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 23., 20:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
2037 m²

Villany:
utcában

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Észak-Keleti régiójában, a Tisza-tótól 13 km-re található Kunhegyes. Itt tekinthető meg az ország 2. legnagyobb két tornyos református temploma, valamint
a szépen felújított, üzemképes Komlósi- féle szélmalom. A település nagy mezőgazdasági területekkel rendelkezik, mely munkalehetőséget biztosít az itt élők számára. Az ipari területen kisvállalkozások működnek, melyek szintén foglalkoztatnak szakembereket. A városban bölcsőde, óvodák, állami, illetve egyházi általános iskolák és szakközép iskola is működik. A település határában vadregényes, ősfás környezetben található a termálfürdő, melyet az 1000 méteres mélységből feltörő gyógyvíz táplál, kellemes kikapcsolódást és szórakozást, pihenést, valamint gyógyulást biztosítva.

Ennek a szépen fejlődő, igazi mezővárosnak a frekventált, kertes, városias övezetében kínálok megvételre egy több, mint 2000 négyzetméteres telket, mely egy forgalmas út egyik zugának végében, a forgalom zajától kiesően helyezkedik el. Jelenleg a telek kb. 15 gyümölcsfával van betelepítve, melyek bő termést biztosítanak. Ez köszönhető a tulajdonos hozzáértő gondozásának, így a következő gazda, már egy olyan gyümölcsöst kap, ami a család eper, birs, alma, szilva és meggy igényét kielégíti. A terület közepén található egy ásott kút, mely gondosan le van fedve, csak egy szivattyú részére kialakított nyílás van, mely a fotók között is megtalálható fém házzal van lefedve. Ez a kút a kert öntözését maximálisan biztosítja.

Valamikor ezen a telken egy lakóház és gazdasági épület állt. Az idők folyamán ezek le lettek bontva, jelenleg építési telekként szerepel a Földhivatali nyilvántartásban. Ennek köszönhetően a villany kivételével az összes közmű megtalálható a kerítésen belül (víz, gáz, csatorna).

A telek adottságai lehetővé teszik, hogy akár 2-3 részre osztható! Ezért ajánlom mindazoknak, akik esetlegesen nyaraló telket keresnek a térségben, de a Tisza-tó közvetlen közélében az árak miatt részükre nem található más lehetőség. Innen a tó 13 kilométerre van, itt egy csendes nyugodt környezetben tud pihenni, kikapcsolódni az ember.

Ajánlom azoknak is, akik ezen a településen kívánnak családot alapítani és a lakhatáshoz, építkezéshez keresnek megfelelő telket. Hát ez akkor az a telek, amire gondoltak!!

Amennyiben a leírtak, valamint a fotók felkeltették érdeklődését, kérem hívjon, egyeztessünk időpontot, a megbeszélt helyen találkozzunk és személyesen meg tudom mutatni a telket.

Irodánk hét végén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére!

#tiszato #kunhegyes #telek #gyogyfurdo #ettermek #pihenes #udules

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141795304

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Csendes Gyula

Tisza-tó Ingatlan kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn