Eladó ház, Jásztelek

company_logo

15 900 000

Ft

184 884 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1033  m2
Méret:
86 m²

Leírás

Megvételre kínálunk egy kivételes lehetőséget közvetlenül Jásztelek központjában!Egy nagy telekre épült nagypolgári, vályogépítésű, közel 90 m2-es házat ajánlunk figyelmébe, mely rendkívül jó fényviszonyokkal és utcai nézettel rendelkezik. A ház fűtését gázkonvektorok biztosítják, továbbá a nyári hónapokban 2 klíma garantálja a kellemes hőmérsékletet. A közösségi tér nagyságából kifolyólag több szoba és egy fürdőszoba s kialakítható, amely lehetővé teszi, hogy igény szerint alakítsa át új tulajdonosa. A cserepetetőnek köszönhetően a ház tetőszerkezete is jó állapotban van.
A vályogépület egyedi atmoszférájával egy sajátos hangulatot varázsol a lakótérnek, mely egyesíti a hagyományos építészet melegségét és a modern kor igényeit. Az ingatlan jelentős méretével és jó elosztásával kiemelkedik a hagyományos nagypolgári házak közül, így akár nagyobb családok részére is ideális választás lehet.
A ház fekvése előnyös, hiszen a település központban helyezkedik el, így a környék infrastruktúrája és a közlekedési lehetőségek kiválóak. Minden, ami a hétköznapi élethez szükséges, gyalogosan is könnyen elérhető, mint például iskola, bolt, posta, piactér.
Jásztelek települése számos lehetőséget kínál mindazok számára, akik itt szeretnének élni. A település gazdag kulturális és történelmi hagyományokkal rendelkezik, miközben a modern vidéki élet minden kényelmét is megadja.
Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik a városi élet közepette is egy csendes, kényelmes otthonra vágynak, ahol a hagyomány és a modern kor előnyeit is élvezhetik. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megnézhesse ezt a nagyszerű ingatlant!Előzetes időpont egyeztetéssel megtekinthető!A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, megbízható ügyvédi háttér biztosításaIrodánkban független és teljesen ingyenes hiteltanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára, amelynek keretében CSOK, Babaváró támogatás és egyéb, kedvező kondícióval rendelkező hitelkonstrukciókkal számolhatnak ügyfeleink!

Irányár 15900000 Ft
Érd.:Szabó Sándor
Telefon:
E-mail:

Referencia szám: HZ078113-JF

Hirdetés azonosító: 147417497

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 35 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn