Eladó ház, Jászberény

company_logo

19 990 000

Ft

237 976 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

okt 16., 19:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
84 m²

Méret típus:
m2

Méret (ha):
0.0084

Méret (m2):
84

Leírás

Eladó Jászberény-Meggyespele környékén egy 84 m2-es tanya 11000 m2-es földterülettel.Eladóvá vált egy csodálatosan csendes, madárcsicsergős tanyasi otthon, amely méltán büszkélkedhet jó fényviszonyokkal és kertre néző kilátással! Az ingatlan az Imrédy út mellett helyezkedik el, aszfaltozott út szélén, így a hozzáférés egyszerű és gyors.A tanya vegyes falazattal rendelkezik, ami hozzáadja a vidéki otthonok varázsát. A fűtést kályhával oldhatjuk meg, amely a hideg téli estéken is meghitt hangulatot teremt. A ház tetőzete faszerkezetes, sátortetős és cseréppel fedett. Állapotát tekintve felújítandó, ám felújítás után egy gyönyörű tanyának lehet a tulajdonosa. Az ingatlanban 3 normál méretű szobát lehet kialakítani, és ha még kevés a hely, úgy akár a tetőtér is beépíthető. Udvarán gazdasági épületek állnak, amik alkalmasak jószágtartásra, ám az egyik épületben még garázs is kialakításra került.1 hektáros területénél fogva (szántó -legelő besorolású) akár egy kisebb mezőgazdasági vállalkozást is létre lehet hozni.
Képzelje el, ahogy reggelente a kertben kávézva hallgatja a madarak csicsergését, vagy ahogy a nap végén, kellemes kályhamelegben olvasgat! Ez az ingatlan nem csupán egy hely, ahol lakni lehet, hanem egy olyan menedék, ahol kikapcsolódhat és feltöltődhet. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tegyen szert erre a békés és gyönyörű tanyára!
Ez a különleges ingatlan tökéletes választás lehet mindenkinek, aki szereti a természet közelségét, de fontos számára a jó infrastruktúra is. Az aszfaltút mellett található elhelyezkedésnek köszönhetően bármikor gyorsan elérhetjük a városi szolgáltatásokat, ugyanakkor otthonunkban a természet csendjét élvezhetjük.Előzetes időpont egyeztetéssel megtekinthető akár hétvégén is!A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, megbízható ügyvédi háttér biztosításaIrodánkban független és teljesen ingyenes hiteltanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára, amelynek keretében CSOK+, Babaváró támogatás és egyéb, kedvező kondícióval rendelkező hitelkonstrukciókkal számolhatnak ügyfeleink!

Irányár 19990000 Ft
Érd.:Szabó Sándor
Telefon:
E-mail:

Referencia szám: HZ068207-JF

Hirdetés azonosító: 150909535

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 33 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn