Eladó ház Tiszafüred

company_logo

19 900 000

Ft

361 818 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 23., 20:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
55 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
260  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Tiszafüred Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti szélén, a Tisza-tó partján helyezkedik el. Ez a város a Tisza-tó legnagyobb települése, ahol a mindennapi élethez minden intézmény, hivatal, bevásárlási lehetőség, stb. megtalálható. Itt van többek között a kerékpáros centrum, de a folyamatos, dinamikus fejlődés nap mint nap tetten érhető.

Ebben a nagyon hangulatos, jól élhető városban kínálok megvételre egy felújítás alatt álló családi házat. Főbb jellemzője, hogy tégla alapozással, nagyon jó szigeteléssel, vályog falazattal, fa födémgerendázattal, borított sárfödémmel épült az 1960-as években. A jelenlegi tulajdonos a tetőszerkezetet teljesen újjá építette, ami azt jelenti, hogy új fa szerkezet lett rátéve, bordázott vaslemez héjazattal.
A belső térben is elindult a felújítás. Ki lettek cserélve a nyílászárók, az egész elektromos hálózat réz vezetékkel újra lett húzva, valamint a két szoba vakolás helyett gipszkarton burkolatot kapott. Ami még hátra van és folyamatosan építés alatt van, az a homlokzatok nyílászáró csere utáni végleges lezárása, még egy konyhai nyílászáró cseréje és a konyha, fürdőszoba végleges rendbetétele.

Ajánlom mind azoknak, akik Tiszafüreden, hosszú távra képzelik a nyaralásukat úgy, hogy ne kelljen minden alkalommal bérelt ingatlanban tölteniük az idejüket, hanem, ha a Tisza szerelmesei, bár mikor úgy jöjjenek ide, ahol egy saját otthon várja őket. Erre nagyon jó ez az ingatlan, hisz a kis telek miatt, annak karbantartása sem igényel nagy anyagi ráfordítást, viszont egy biztos pont!!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen telefonon, egyeztessünk időpontot és személyesen meg tudom mutatni az ingatlant.
Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésére!

Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!

#tiszato #kerekparozas #tiszafured #pihenes #vizisportok #horgaszat #szabadvizistrand #gyogyfurdo #hortobagyinemzetipark #vizivilag #nyaralas

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146105306

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Csendes Gyula

Tisza-tó Ingatlan kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn