Eladó ház Tiszafüred

company_logo

58 000 000

Ft

408 451 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
142 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1477  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Tiszafüreden, a Tisza-tó fővárosában a Tisza-tavi tanösvények közelében, ELADÓ egy 1938-ban épült, modernizált családi házat!

Páratlan ajánlat mindazoknak, akik egy csodálatos környezetben, kiváló ár-érték arányú házban szeretnék tölteni további életüket.

Az 1477 nm-es telket díszes kovácsoltvas kerítés öleli körbe amelyen egy telefonnal is vezérelhető elektromos kapu szolgálja a bejárást kényelmét. A melléképületbe két autó vagy akár egy kisebb vízi jármű is könnyen elfér.

A 142 nm-es, tégla építésű családi ház bejáratához egy autentikus verandán keresztül vezet az út! Belépve egy előszobában találjuk magunkat, innen nyílik a nappali, a konyha és a fürdőszoba is. A nappaliból nyílik a hálószoba és innen jutunk ki a kertre néző fedett teraszra is, ahol pedig egy minden igényt kielégítő látványos és gépesített konyha található.

A melléképület mögött elkezdődött a medence kialakítása, valamint az azt kiszolgáló helységek gépesített állomásai is rendelkezésre állnak. Kis ráfordítással kiváló helyen igazi relax, akár családi nyaralónak, akár befektetésre szánná! A tető teljes felújítása megtörtént!

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, hívjon még MA és nézzük meg együtt!
Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére. Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további információért és a megtekintésért kérem, hivatkozzon a H454111-es megbízási számra!

#tiszafured #tiszaörvény #modernizált #house #befektetés #miraclegarden #családias #tisza #relax #pihenés #kellemes #ingatlan #beköltözhető #felújított #sale #egyedi #terasz #virágok #autentikus #saroktelek #borospince #gardrób #tradicionális #kertikonyha #központi #zöld #strand #gyogyfurdo #tiszato #kikapcsolodas #csaladias #nyugalom #elado #kulonleges #vizisportok #horgaszat #vízkozeli #kikotok #medence #garazs #csonaktarolo

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141084146

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Varga József

Tisza-tó Ingatlan Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn