Eladó családi ház, Tiszajenő

company_logo

74 900 000

Ft

619 008 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 12., 08:26
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó
Méret:
121 m²

Leírás

Szeretne vidéken élni, mesés környezetben (saját erdővel), önellátóként, mégis maximum 45percnyire a fővárostól? Eladó rencs Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Tiszajenőn. A luxus ingatlan, amely nyaraló övezetben, csendes helyen, távol a világ zajától épült, hatalmas telken, 2084 m2-en helyezkedik el. A főépület hasznos alapterülete 121 m2.
A tájba illeszkedő családi ház 2018-ban épült téglából,15 centiméter szigeteléssel. Fűtése gázkazán és vegyes tüzelésű kazán radiátoros hő leadással, de hűtő fűtő klímák is használhatók. A tető szigetelt, zsindelyes. A hálószobában és a nappaliban elektromos redőnyök vannak. Az egész ingatlan mozgásérzékelőkkel és kamerával van ellátva, hivatalosan bejelentve őrző- védő céghez.
Alsó szint: konyha és nappali, két szoba, gardrób, két fürdőszoba, kazánház (mely mosókonyhaként is funkcionál), szauna, jakuzzi és hatalmas teraszok. Az emelet: két hálószoba, előtér. Minden háló hatalmas üvegfelületekkel, fantasztikus kilátással a természetre.
A kertben fedett kocsi beálló van, ahol összesen 6 darab autó fér el. Az összes kapu elektromos. Az udvaron belül van egy 500 m2-es akácerdő is, 14 éves fákkal, alsó épületek kerti tárolóként és akár állattartásra alkalmas területek. A faluban iskola, óvoda, posta, polgár-és rendőrség, buszjárat, vonat. Magyar lakosság, de külföldiek is vásároltak házat a faluban, főleg hollandok. Kellemes szomszédság, összetartó faluközösség. Budapest csak 80 km, Szolnok 18 km, Tiszakécske fürdői pedig 10 km, így ingázóknak is vagy fővárosiaknak is szívesen ajánlom. Irányár: 74,9M Ft. Tel:

(IF697200364)

Hirdetés azonosító: 150788770

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn