Eladó családi ház, Szajol

company_logo

90 000 000

Ft

900 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
100 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Parkolás:
Udvarban

Leírás

Szajolban a holt-Tisza partján eladó luxus körülményeket biztosító 3+fél szobás családi házas ingatlan. Elhelyezkedése rendkívüli, festői szépségű környezetben, a település szélén, lakóövezetben, de még minden közüzemi infrastruktúrával ellátva. Jelenleg vendéglátásra van hasznosítva. Az eladási szándék kb. 2024.április végéig áll fenn, mert addig az idei éves vendéglátós szezonra az előfoglalásokat nem engedik be.

Az ingatlan kívül  belül teljes körű felújításon esett át, mely érintette a vizes, az elektromos, fűtési rendszereket, nyílászárókat, burkolatokat stb. Az épületben található 4 különböző méretű szoba (1 ágyas, 2 ágyas, 4 ágyas családi) kettő fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha, étkező. Tartozik hozzá egy 40nm-es terasz, melyen egy Wellis jakuzzi kapott helyet. Az udvar parkosított, 4-5 gépkocsi számára zárt parkoló biztosított. Az udvaron egy 3x8m-es medence található napozóterasszal. Az udvarban helyet kapott még egy 6 személyes finn szauna. Folyamatban lévő fejlesztési projekt egy napelemes rendszer telepítése, mely teljes függetlenséget jelent az áram és fűtésrendszerek terén.

A vízparton saját stéget találunk, a holt-Tisza alkalmas fürdőzésre, kiváló horgászvíz, csodálatos környezet kajak-kenu túrákra.

Az ingatlan kiváló befektetési lehetőség is, üzleti paraméterei: Évekre visszamenőleg a főszezonban teljes kihasználtsággal üzemelt, visszatérő ügyfélkörrel rendelkezik. A főszezonban 12MFt/év bevételre képes, ha a mellékszezonban is üzemel, akkor 20-25MFt/év bevételre képes. További lehetőség még a szomszédos telek irányába fejleszthető. A befektetése max. 5- 7 alatt megtérül, mialatt a jellenlegi terndet követve az ingatlan értéke 1,5-2 szeresre emelkedik. További információért keressen bizalommal.

(IF697200286)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146453012

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn