Jó fogás!

Eladó Üzlethelyiség, Tiszafüred

company_logo

51 000 000

Ft

1 000 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

ma, 06:34
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
51 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Leírás

KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TISZAFÜREDEN!!! Belvárosi üzletsoron ELADÓ egy kiváló állapotban lévő, 67,4 m2 hasznos alapterületű, összközműves, komfortos, klimatizált KÉTSZINTES KERESKEDELMI ÉPÜLET!!! Az önálló helyrajzi számon nyilvántartott épület földszintjén hosszú évek óta ruházati üzlet működik, melyet a tulajdonos üzemeltet, az utcáról nyíló külön bejáratos tetőtérben lakrész (apartman) van kialakítva, korábban fent iroda volt. Az épület építésének éve kb. 1993, falazata HB30-as tégla, kívül kőporozott homlokzat, duplaüveges faablakokkal, födém vasbetongerendás, tetőn cserépfedés, padlón mindenhol kerámiaburkolat. Az épületben riasztó, mindkét szinten klíma. Az üzlet mögött van lehetőség ingyenes parkolásra. A teljes berendezés az ár részét képezi (kivéve az árukészletet, ágymatracot, személyes tárgyakat)!!!
Az ingatlan előnye, hogy bejáratott vállalkozás működik benne, üzleti szempontból frekventált, kitűnő helyen van, és bármilyen egyéb kereskedelmi, szolgáltatási, egészségügyi, irodai stb. célra alkalmas, vagy alkalmassá tehető, de akár kétegységes apartmanként, lakásként is használható!
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes)!!!
Az ingatlan esetleges banki finanszírozásának előkészítését díjmentesen vállaljuk.
Helyiségek: földszint: üzlettér, előtér, WC-mosdó, lépcső (35,47 m2); tetőtér: szoba-konyha, fürdő, lépcső (31,93 m2).
Ingatlan bejegyzett területe: 51 m2, iroda megnevezéssel.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz.
Fűtés: gázkonvektor, klíma.
Melegvíz: villanybojler.
Közelben: belvárosi üzletek, szolgáltatások, iskola, Fő u., patika, művelődési ház, ügyvédek stb.
Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL, OIL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 51 millió Ft.
Referenciaszám: M236199

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137639205

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás