Kiemelt!

Eladó Üzem, Kunhegyes

company_logo

139 000 000

Ft

115 833 Ft/m²

Feladás dátuma:

ma, 13:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1200 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Leírás

KUNHEGYES ipari parkjában ELADÓ egy kb. 75%-os készültségű, 2012-ben épült 1200 m2-es könnyűszerkezetes IPARI ÜZEMCSARNOK, ezzel egybeépített majdnem kész kiszolgáló épületrésszel, 5000 m2-es telken, a 34-es főút közvetlen közelében!!! Az ingatlant jó adottsága, nagysága, elhelyezkedése miatt elsősorban vállalkozások, befektetők figyelmébe ajánljuk!!! Alkalmas lehet például építőipari cégeknek, vagy gyártással, előkészítéssel, raktározással foglalkozó vállalkozásoknak, nagyon sok tevékenység végzésére!!! A csarnoképület szerkezete Lindab rendszer, szigetelt szendvicspanellel, beton aljzattal. A kétszintes fejépület (irodák, öltözők, vizes blokk) téglafalazatú, duplaüveges fa nyílászárókkal, melyben a gépészeti előkészítés is megtörtént (szennyvíz, víz, villany), és a padlóburkolat is kész, falazat felülete vakolt és festett, a fűtéscsövek is ki vannak alakítva, ez az épületrész kisebb hiányosságokkal majdnem késznek tekinthető!!! A teljes épületegyüttesben is nagyrészt a befejező munkálatok hiányoznak. A telken a nagy épület mellett egy kész téglafalazatú kis portaépület is található, illetve egy kisebb raktárépület, amely szintén könnyűszerkezetes. A telek körbe van kerítve, az utcafronton tetszetős kőburkolatos falazott oszlopos kerítés található, fabetétekkel (csak a kapuk hiányoznak). Az ingatlan főútvonalról is megközelíthető lenne, de ehhez a bejárót (útcsatlakozást) engedélyeztetni kell, azonban jelenleg a telek hátsó részén megoldott bejárás, egy meglévő szervizútról, melyet 2021-ben zúzottkővel leburkoltak!!!
Az ingatlan településrendezési besorolása: iparterület, beépítési módja: szabadonálló, a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 35 %, a megengedett legnagyobb építménymagasság: 7,50 m.
Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes)!
Az ingatlan tulajdonosa egy áfakörös gazdasági társaság, a feltüntetett ár pedig bruttó ár, így amennyiben áfakörös cég vásárolja meg, úgy fordított áfás a vételár, azaz akkor az ár (nettó) 109 448 818 Ft.
Közelben: 34-es főút, szomszédos iparterületek, strandfürdő.
Fűtés: nincs, de előkészített.
Telekterület: 5000 m2.
Közművek: víz, csatorna telken belül, villany, gáz utcában.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M248246

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140406339

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás