Jó fogás!

Eladó Telek, Kunmadaras

company_logo

2 300 000

Ft

2 097 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 09:24
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1097 m²

Villany:
utcában

Víz:
telken belül

Gáz:
telken belül

Csatorna:
telken belül

Leírás

Kunmadarason ELADÓ egy 1097 m2-es jó adottságú ÜRES ÉPÍTÉSI TELEK frekventált utcában!!! Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes)! A telek rendezett állapotú, szélessége: ~16,2 m. A telek településrendezési besorolása kisvárosias lakóövezet (Lk), melyben a maximális építménymagasság: 6 m, beépíthetőség: 50 %, a telek alkalmas lakó-, de más épület építésére egyaránt (képek között a helyi építési szabályzatból kivonat).
Az ingatlant új építésű CSOK-osoknak kifejezetten ajánljuk, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Közeli nagyobb városok: Karcag, Tiszafüred, Kunhegyes. A Tisza-tó, Tisza-tavi települések a közelben (Tiszafüred 22 km, Abádszalók 24 km, Tiszaderzs 19 km), gyógyfürdők környező településeken Tiszafüreden, Tiszaörsön, és Berekfürdőn. A távolsági buszközlekedés kiváló, a település infrastrukturális ellátottsága megfelelő.
Közművek: víz telken belül, gázcsonk, szennyvízcsonk telken belül, villany utcában.
A telek területe: 1097 m2.
Közelben: községközpont, üzletek, szolgáltatások (posta, OTP Bank, patika, könyvtár), orvosi rendelő, általános, óvoda, iskola, főút, buszmegálló stb.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett!
Irányár: 2,3 millió Ft
Referenciaszám: M248927

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140586811

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn