Eladó Szálloda, Tiszafüred

company_logo

203 200 000

Ft

441 739 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
460 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Utcán

Leírás

TISZAFÜREDEN, a Tisza-tó fővárosában, bruttó 203.200.000, azaz NETTÓ 160.000.000 Ft-ért ELADÓ a szabadstrandtól 700 m-re egy kitűnő állapotban lévő, háromszintes, 460,13 m2 hasznos alapterületű, MŰKÖDŐ, 8 szobás, összkomfortos, összközműves VENDÉGHÁZ!!!
Az épület építésének éve: 2002, korszerűsítés: 2021-2022, szerkezete tégla, részben fehér kőporozott, részben festett homlokzattal, duplaüveges fa ablakokkal, tetőn betoncserép, elől nagyrészt fedett terasz, hátul szintén fedett terasz! Az első emeleten és a tetőtérben találhatók a szobák, a földszinten a kiszolgáló helyiségek, amelyek bármilyen egyéb üzleti célra alkalmasak (kereskedelem, vendéglátás, szolgáltatás), mivel három nagyobb helyiség is van a szinten (a három helyiség együtt 103,83 m2, amelyek egy új nyílással össze is nyithatók, de kettő jelenleg is átjárható). Az épületben lévő teljes bútorzat, berendezések, klímák az ár részét képezik, továbbá egy új gázkazán is (amely még nincs felszerelve)! A közelmúltban elvégzett karbantartási munkák: tisztasági festés, szobák hűtése klímával (5 db az 5 apartmanban), elől lévő terasz bővítése, újraburkolása.
Az épületben 8 vendégszoba (5 önálló apartman) üzemel, ebből kettőben teakonyha is van, a földszinten találhatók a közösségi, kiszolgáló helyiségek (melegítő konyha, társalkodó, étkező helyiségek, mosdó, WC, fűtő, lépcsőház). Az épületben két villanyszekrény van (a földszinti résznek, és az apartmanoknak külön), az épület könnyen társasházzá is alakítható. A földszinti rész bérbe is adható (jelenleg is kiadó)!!!
Az ingatlan lehetőleg a mellette lévő 601 m2-es üres ÉPÍTÉSI telekkel együtt eladó, melyen saját parkolók és gépkocsi tárolók is kialakíthatók, vagy akár be is építhető!!! Jelenleg a házas ingatlan hátsó része gépkocsival nem közelíthető meg, mert az épületben korábban volt áthajtó be lett építve, ezért indokolt a szomszédos telket is megvásárolni az ingatlanhoz, melyet másik hirdetésben kínálunk az M261382 azonosító számon. A két telek körbe van kerítve (egyben, köztük nincs kerítés), udvaron kerti főzőhely.
Ha nem azonos személy lesz a két ingatlan tulajdonosa, abban az esetben is jelen vendégház hátsó udvar részének megközelítése céljából a szomszédos eladó telken szolgalmi, használati jogot, vagy telekkönyvileg is leválasztott utat kell majd biztosítani.
Az ingatlant tartalmazó ár bruttó ár, vagyis a 203.200.000 Ft az áfát is tartalmazza, így amennyiben áfakörös vállalkozás vásárolja meg az ingatlant, abban az esetben az ár fordított áfával: (nettó) 160.000.000 Ft!!! Az ingatlannak egy tulajdonosa van (egy gazdasági társaság), az ingatlan egyébként a céggel együtt is, azaz üzletrészként is megvásárolható!!!
Helyiségek: Földszint: 3 vendégtér, folyosó, személyzeti öltöző, személyzeti fürdő, előtér, tároló, kazánház, lépcsőház, fedett terasz (elől és hátul is), nyitott terasz. 1. emelet: 4 szoba, 2 terasz, 2 fürdőszoba, 2 előtér, lépcsőház, pihenő. Tetőtér: 4 szoba, 3 fürdőszoba, 2 közlekedő, 2 előtér, lépcsőház.
Fűtés: vegyes tüzelésű kazán radiátorral (gáz csak telken belül, a házban még nincs, de folyamatban, a majdani kazán az ár részét képezi).
Telekterület: 606 m2.
Közművek: víz, villany, gáz (csak csonk, de a gáz bevezetése folyamatban), szennyvíz.
Közelben: Tisza-tó, szabad strand, 33-as sz. főút, MOL benzinkút, Penny, SPAR, Lidl, Albatrosz kikötő, vendéglátó helyek.
Tiszafüreden a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred Tisza-tavi kisváros, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142772295

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn