Egyedi ajánlat!

Eladó Önálló garázs, Tiszafüred

company_logo

10 515 600

Ft

525 780 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Garázs 

Feladás dátuma:

tegnap, 13:55
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
20 m²
Garázs típusa:
egyéni

Leírás

KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TISZAFÜREDEN!!! Igényes, elegáns kivitelezésű, ÉPÍTÉS ALATT ÁLLÓ BELVÁROSI TÁRSASHÁZBAN 20,7 m2-es GARÁZS ELADÓ (2. sz.)!!! A társasház 8 lakásos, háromszintes (földszint+emelet+tetőtér), hagyományos szerkezetű, 30 cm nútféderes Leier tégla falazóelemből, fokozott hőszigetelésű műanyag nyílászárókkal, 15 cm ragasztott EPS homlokzati hőszigeteléssel, vasbetonlemez födémmel, fa tetőszerkezettel, cserépfedéssel készül!!! Az építkezés várható befejezése 2024.07.31. (az építés 2023. májusában indult)!!! A társasházi telek területe: 648 m2. A garázsok külön kerülnek értékesítésre és lehetőség van kocsibeálló vásárlására is (a társasház 8 lakásához 4 garázs, 4 burkolt parkolóhely készül telken belül), földszinten 4 garázs és 2 lakás, az I. emeleten 3 lakás, II. emeleten 3 lakás kerül kialakításra. Az épület BB (közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő) energetikai besorolású lesz.
Kivitelezéssel kapcsolatos részletes információkkal, műszaki dokumentációval készséggel állok rendelkezésére.
Az OTP Ingatlanpont Kft. az OTP bankcsoport hátterével ingyenesen biztosítja ügyfeleinek kedvezményes kamatozású lakásvásárlási hitel, CSOK és/vagy Babaváró hitel ügyintézését.
Közelben: belvárosi üzletek, szolgáltatások, intézmények, hivatalok, iskolák, patika stb.
Fűtés: Ariston Cares Premium 24 fali kondenzációs kombi gázkazánnal és radiátorokkal.
Melegvíz: kombi gázcirkó.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna, telefon, internet házon belül (Telekom).
Tiszafüreden a kerékpár-, horgászturizmus, vadászat, folyamatos beruházások (vannak tervezettek is) amelyek által a szezon már nem csak a nyárra korlátozódik!!! Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL, OIL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 10 515 600 Ft
Referenciaszám: M239003 (2. számú garázs)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139236842

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás