Kiemelt!

Eladó Működő Vágóhíd, Tiszaörs

company_logo

85 000 000

Ft

40 964 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 10:01
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
van

Csatorna:
nincs

Méret:
2075 m²

Leírás

TISZAÖRSÖN ELADÓ EGY MŰKÖDŐ HÚSÜZEM, 2075 m2-es telken, ipari árammal, 149,23 m2-es hasznos alapterületű, 1993-ban épült, 2003-ban felújított és bővített épületállománnyal!!! Az ingatlant adottsága, nagysága, elhelyezkedése miatt elsősorban vállalkozások, befektetők figyelmébe ajánljuk!!! Az ingatlan a működtető vállalkozással együtt is eladó, a bejáratott partneri kört is átadja az eladó, igény esetén!!! A vágóhídnak napi 20 db sertés vágására van engedélye (csak sertés). Az épület szerkezete betonalapra épült B30-as tégla falazat, födém vasbetongerendás, tetőn betoncserép, műanyag nyílászárók kívül-belül.
Felújítások: kb 2003-ban bővítve és az uniós követelményeknek megfeleltetve, szociális öltöző zuhanyzók, fekete, fehér öltöző kialakítása, sertés karámok (3 fiókos), sertés pihentetők kiépítése zuhanyzóval; nyílászárók cseréje, külső homlokzat felújítása, plusz 2 hűtőtároló csarnokon belül.
Udvar nagyrészt üres, részben fásított, rajta kerékmosó, körbe van kerítve az üzem rész (de a telek nagyobb).
A teljes berendezés ár részét képezi!!!
Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes).
Az ingatlan településrendezési besorolása: kereskedelmi gazdasági kereskedelmi-szolgáltató, a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 40%, a megengedett legnagyobb építménymagasság: 6,50 m (övezeti előírások képek között).
Telekterület: 2075 m2.
Közművek: víz, villany (ipari áram), gáz (csatorna nincs a településen).
Fűtés: gázkonvektor (irodában).
Melegvíz: átfolyós gázos vízmelegítő.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.).
Irányár: 85 millió Ft.
Referenciaszám: M249546

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141303585

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn