Bomba ajánlat!

Eladó Lakás, Tiszafüred

company_logo

99 000 000

Ft

1 356 164 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 01:42
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
73 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
geotermikus fűtés

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
12000  Ft/hó

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló, Riasztó
Építés éve:
2020

Leírás

ILYEN MÉG NEM VOLT IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!!! EGYEDÜLÁLLÓ, PÁRATLAN ÉLMÉNYT NYÚJTÓ, A NAPPALIBÓL ÉS AZ ERKÉLYRŐL KÖZVETLENÜL A TISZA-TÓRA NÉZŐ, PANORÁMÁS, NAPPALI+2 SZOBÁS LUXUS LAKÁS ELADÓ TISZAFÜREDEN!!! NE HAGYJA KI E REMEK BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET!!! Valóban a Tisza-tó szomszédságában ELADÓ egy 2020-ban befejezett, összkomfortos, összközműves, 73 m2-rel nyilvántartott LAKÁS (fsz, emelet, erkélyrész), prémium minőségű anyaghasználattal, kiváló elosztással, a két szint összesen 62,84 m2 hasznos alapterületű, de a földszint csak fedett kocsibeállóból, teraszból, előtérből és lépcsőházból áll, amely leginkább azt a cél szolgálja, hogy a lenyűgöző kilátás biztosított legyen az emeletről a Tisza-tóra!!! A lakás egy - egymás mellett elhelyezkedő - 11 lakásos társasház része, az emeleti lakószint 59,7 m2 nettó alapterületű, plusz 8,54 m2-es erkély. Az épület alapja beton, falazata Porotherm 30-as tégla, rajta 12 cm hőszigetelés+nemes vakolat, 3 rétegű műanyag ablakok (távvezérlésű motoros redőnyök, mindenhol szúnyogháló), födém vasbeton (lapostető) + kb. 20 cm hőszigetelés, 5 ponton záródó biztonsági fém bejárati ajtó, a legtöbb helyen tölgyfa svédpadló (prémium minőségű járólap konyha rész, WC, fürdő), a telek közös, zárt, kapukódos bejutás, a lakásban 2023-ban teljes belső festés volt!
Az ingatlan - 2020 óta folyamatosan - kulcsos apartmanként üzemel (bejáratott, de csak szezonban működtetik)!!!
Közös udvara körbekerített, nagyon rendezett, parkosított, részben burkolt, mindenkinek van a lakás alatt a földszinten 2 parkolóhelye, plusz az udvaron is egy gyeprácsos.
Az épület használható lakóházként, saját használatú üdülőként, apartmanként (szálláshelyként, akár egész évben, mivel a ház fűtött, és Tiszafüreden a kerékpár-, horgászturizmus, vadászat, madarászat, illetve a folyamatos beruházások által a szezon már nem csak a nyárra korlátozódik)!!! Az ingatlan adottsága, fekvése, megközelítése kitűnő, kényelmes otthona, ideális környezete lehet fiataloknak, de a nyugalomra, pihenésre vágyó idősebb korosztálynak is, főleg a Tisza szerelmeseinek, horgászoknak ajánljuk!!!
Az ingatlan lakásként van nyilvántartva! Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes)!!!
A bútorzat és berendezés nem képezi az ár részét, csak a konyhabútor, de minden egyezség kérdése! Azonnal költözhető!!!
Az ingatlan esetleges banki finanszírozásának, vagy Babaváró kölcsön előkészítését, CSOK ügyintézést díjmentesen vállaljuk, arra alkalmas!!!
Helyiségek: földszint: előtér, lépcső, fedett kocsibeálló, terasz; földszint: 2 szoba, nappali-konyha-étkező, fürdő WC-vel, és külön WC is, erkély.
Közelben: Tisza-tó a kert végében (Karcagi vasúti sín túloldalán), 33-as főút 60 m-re, szabadvízi strand úton 1,6 km-re.
Fűtés: hőszivattyú padlófűtéssel, 2 szobában és a nappaliban hűtő-fűtő klíma, 2 szobában elektromos fali fűtőpanel is.
Rezsi: fűtés és áramfogyasztás átlagban ~12 e Ft, vízzel együtt ~15 e Ft/hó, közös költség 12 e Ft.
Melegvíz: hőszivattyú.
Közös telekméret: 6200 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna, internet.
Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143380606

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn