Eladó Lakás, Szolnok

company_logo

18 000 000

Ft

514 286 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 25., 08:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
10500  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló
Méret:
35 m²

Leírás

Eladásra kínálok Szolnok Tallinn városrészen 35 m2 hasznos alapterületű tégla lakást. Az 1980-ban épült társasház a város egyik kedvelt részén helyezkedik el. A 3. emeleti otthon egy szobával, egy konyhával, egy fürdőszoba-WC helyiséggel és egy előszobával rendelkezik. A lakáshoz tartozik még egy kizárólagos használatú 4 m2 nagyságú zárt tároló. A lakás korábban felújításon esett át, a szoba új laminált padló-, a többi helyiség új járólap borítást kapott. A lakás felújított állapotú, homlokzata eredeti, a tető beázástól mentes. Külső nyílászárói hőszigetelt műanyagra cseréltek, redőnnyel és részben szúnyoghálóval ellátottak. A bejárati ajtó biztonsági ajtóra cserélt, a belső ajtók eredeti fa szerkezetűek, normál állapotban vannak. A lakás összközműves, melyben az egyfázisú villany (25 Amper) Fi-relé és kismegszakítóval szerelt körökre bontása megtörtént. A vezetékes víz, a csatorna és a gáz szintén rendelkezésre állnak. A közművek egyedi mérésére a víz-, a gáz- és a villany óra kialakítása megtörtént. Az otthon melegéről gázkonvektor, a melegvíz ellátásáról FÉG vízátfolyós rendszerű gáz üzemű vízmelegítő gondoskodik, alternatív megoldásként hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. A konyha az előszoba és a fürdőszoba újra lett burkolva. A konyhaszekrény, a gáztűzhely és a fürdőszoba bútor a vételár részét képezi. Az ingatlan jelenleg üres, a kiköltözés után a falak alapozó tisztasági festése megtörtént. A lakás jelenlegi állapotában azonnal költözhető. A lépcsőház eredeti állapotú, tiszta, a külső bejárat nyílászárójának cseréje befejeződött. A lépcsőház zárt, kaputelefonos rendszerrel nyitható. A lakás fekvése kiváló, keresztben átszellőztethető, ablakai mindkét oldalon zöldövezetre néznek. A parkolás az épület melletti parkolóban megoldott. Az otthon rezsi- és közös költsége alacsony.
A lakás mérete, elhelyezkedése és állapota miatt kiválóan alkalmas befektetésre vagy diákok, fiatal családok vagy egyedülállók lakhatására.
A közelben minden elérhető: kórház, szabadidőközpont, buszmegálló, gyógyszertár, bölcsőde, általános iskola, óvoda, posta, több bevásárlóközpont, a tömegközlekedés megoldott, városközpont pár perc séta.
Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, birtokba adása azonnal lehetséges.
A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival, támogatott hitel lehetőségével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Uzorás Szilveszterné

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150455764

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 7 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn