Eladó Lakás, Szolnok

company_logo

21 700 000

Ft

409 434 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 3., 20:44
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
24000  Ft/hó

Méret:
53 m²

Leírás

Szolnok, Tallinnvárosban 53 m2-es erkélyes lakás eladó. Az otthon egy 5 emeletes tégla építésű társasház 3. emeletén helyezkedik el. A komfortos lakás két szobából, egy konyhából, egy fürdőszoba-WC helyiségből, egy közlekedőből, egy kamrából és egy loggiából áll. A lakáshoz tartozik még a földszinten található1 m2-es zárható saját tároló. Az ingatlan jelen állapotában költözhető, a helyiségek parketta-, laminált padló-, járólap- és PVC-borításúak, a falak jó minőségű tapétával ellátottak. A külső nyílászárók cseréje még nem történt meg, redőnnyel és szúnyoghálóval rendelkeznek, a belsők eredeti fa szerkezetűek, normál állapotban. A bejárati ajtó biztonsági hevederzárral ellátott. A társasház homlokzati szigetelése és a lépcsőházi nyílászárók cseréje megtörtént. A lakás összközműves, a részben újrahúzott villany- (16 Amper), a cserélt vezetékű gáz-, a vezetékes víz-ellátás, valamint a csatorna rendelkezésre állnak, a kábeltévé és a Wifi-csatlakozás kiépítettek. Az otthon melegét helyiségenként cserélt Fég gázkonvektor biztosítja, a melegvíz ellátást szintén cserélt Vaillant típusú gázüzemű vízátfolyós rendszerű vízmelegítő adja. A konyha a benne található beépített szekrénnyel és Bosch tűzhellyel együtt a vételár részét képezi. A fürdőszoba kisebb javítással használatra alkalmassá tehető, a víz-ellátás jelenleg a régi vezetékelés hibája miatt el van zárva, javítást igényel. A loggia parkosított zöldövezetre néz. A lépcsőház zárt, tiszta, kaputelefonos rendszerrel nyitható, a lakóközösség jó. A lakás jelenleg üres, birtokba adása kifizetés után azonnal lehetséges.
A közelben párszáz méteren belül élelmiszerbolt, óvoda, iskola, posta, gyógyszertár megtalálható, a tömegközlekedés megoldott.
A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni.
Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére a telefonszámon.
A vásárlás finanszírozásához, ne hagyja ki a Babaváró kölcsön erre a célra történő felhasználását. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150034363

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 11 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn