Eladó Lakás, Jászberény

company_logo

52 000 000

Ft

702 703 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 13:13
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Méret:
74 m²

Leírás

Eladó Jász- Nagykun- Szolnok vármegyében Jászberényben egy második emeleti 74 nm-es tégla szerkezetű lakás! Az ingatlanban kialakításra került két szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, nappali, előszoba, közlekedő! A lakáshoz tartozik egy erkély, garázs és tároló és egy kialakítható padlástér is! Az otthon melegéről gázfűtés gondoskodik a meleg víz ellátását gáz cirkó adja, de lehetőség van a villanybojlerre való átállásra is! A lakás teljes felújításon esett át, szigetelés ,víz, villany, gázvezeték cserék történtek a téli időszakban az otthon melegét falra szerelt radiátorok biztosítják! A szobákban lévő parketta le lett csiszolva és lakkozva, a fürdőszoba fel lett teljesen újítva! A lakáshoz tartoznak beépített szekrények amelyekkel helyet takaríthatunk meg!
Ebbe a lakásba egy tisztasági festés után akár be is lehet költözni, a tulajdonos nagy gondot fordított a minőségi termékek alkalmazására!
A családi otthonhoz tartozik egy kert rész is, ha valaki virágos kertet szeretne kialakítani akkor az itt megteheti! A lakás amelyhez garázs is van
ez egy kiváló lehetőség olyan vásárlóknak is akik vállalkozásban gondolkodnak, mert az utcára nyílik így lehet akár egy üzletet helyiséget is nyitni! Az ingatlan nagyon jól frekventált központi helyen található, pár percre van óvoda, iskola, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő, piac, patika! Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani! Az ingatlanra CSOK PLUSZ, BABAVÁRÓ hitel megfelelő személyi feltételek mellett felvehető!! Hívjon bizalommal!!
Érdeklődni: Ádám Krisztina

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148553958

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 7 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn