Eladó Jászapáti szívében egy 3 szobás modern ház

company_logo

47 700 000

Ft

530 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 17., 16:49
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
90 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla
Parkolás:
Garázsban

Leírás

Közvetlenül Jászapáti szívében, egy bűbájos, 2000-ban épült tégla családi ház várja új tulajdonosát! Ez a lenyűgöző otthon ideális választás minden olyan családnak, akik egy kényelmes és modern élettér után áhítoznak.

A ház tágas és funkcionális, 90 négyzetméteres alapterülettel büszkélkedik, három hálószobával, hogy minden családtag számára kényelmes elhelyezést biztosítson. További lehetőségként az emelet beépíthető! Az ingatlanhoz különálló apartman is tartozik, így a vendégek vagy esetleges bérbeadás lehetősége is adott.

Az udvar hatalmas, 1980 négyzetméteres mérete garantálja a szabad mozgást és a kényelmes életteret mindenki számára. Az udvaron található egy 3 autó számára kialakított garázs, mely megfelelő védelmet nyújt járművei számára.

A kert gyönyörű és gondozott, ideális helyszín családi összejövetelekhez és baráti összejövetelekhez. Az udvaron található külön kiülő pedig lehetőséget nyújt a pihenésre és kikapcsolódásra.

A locsolást egy fúrt kút biztosítja, így a kert gondozása könnyedén és költséghatékonyan megoldható. A fűtést és a kényelmes hőmérsékletet egy modern gázcirkórendszer és radiátorok biztosítják, míg a nyári hőséget klímaberendezés enyhíti.

A biztonságot és a nyugalmat a távirányítású kapu, valamint a kandeláberes világítás és a térfigyelő kamerák garantálják. A tetőtér további szobák kialakítására is elő van készítve, így az ingatlan további bővítési lehetőségeket rejt magában.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tegye magáévá ezt a csodálatos otthont, amely minden igényét kielégíti! Várom hívását az érdeklődőknek!

 

(IF217500459)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147148537

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn