Eladó Ház, Törökszentmiklós

company_logo

30 000 000

Ft

272 727 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 12., 14:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Kert mérete:
704  m2

Méret:
110 m²

Leírás

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Szolnoktól 20 km-re Törökszentmiklóson a G-faluban, megvételre kínálok egy per és tehermentes 110 nm-es kétszintes családi házat, mely a 80években épült beton alapon szilikát falazattal . A telek területe 704 nm. A földszinten helyet kapott egy előszoba, kazánház, konyha amelyben az ár részét képezi a konyhabútor, közlekedő, fürdőszoba külön wc és egy utcafrontra néző szoba.
Az emeleten található két szoba, közlekedő, erkély fürdőszoba amelynek kialakítása az új tulajdonosra vár, így saját elképzelései szerint alakíthat ki, a szerelvényezés adott a beépítési elemek rendelkezésre állnak pl: csaptelepek,mosdókagyló, burkoló stb. Az otthon melegéről gáz-cirko gondoskodik. A melegvizet okos bojler szolgáltatja.
A főépület mögött került kialakításra egy jó állapotú melléképület amely garázzsá alakítható illetve egy szerelő akna is található benne, továbbá a hátsó udvaron megkímélt,jó szerkezetű ólak is helyet kaptak. A lakóház kamererendszerrel védett.
A kert rendezett, gondozott dísznövényekkel beültetett és egy hangulatos kerti tó is díszíti az udvart. Az ingatlan csendes kertvárosias környezetben található. A szomszédok köztiszteletben álló személyek rendőrök, képviselők.
Amennyiben a hírdetésben szereplő családi ház felkeltette az érdeklődését,és a megvásárlásához hitel szükséges( CSOK, Babaváró), úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani. Ha bármilyen további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150219248

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 10 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn