Eladó Ház, Tiszafüred

company_logo

38 000 000

Ft

422 222 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 26., 10:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2020

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
507  m2

Méret:
90 m²

Leírás

TISZAFÜREDEN ELADÓ 507 M2-ES TELKEN 2 DB 2020-2021-BEN ÉPÜLT, IGÉNYESEN KIALAKÍTOTT, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ÉS ÁLLAPOTÚ FAHÁZZAL, SAJÁT KILÁTÓVAL ÉS JÁTSZÓTÉRREL, FANTASZTIKUS KÖRNYEZETBEN, A VÁROS ÉSZAKI TELEPÜLÉSRÉSZÉN, KÖZVETLENÜL A TISZA-TÓ ÉS A KERÉKPÁRÚT MELLETT, A TISZA-TÓ VADREGÉNYESEBB, NYUGODTABB, CSENDESEBB RÉSZÉN!!!
Udvara rendezett, nagyrészt zúzottkővel burkolt (beton szegéllyel), ill. füvesített és tujákkal beültetett, körbekerített, kovácsoltvas kiskapuval, nagykapuval. Az ingatlan kitűnő üzleti lehetőség!!! A faházak és a telken lévő kilátó, játékelemek, látványosságok turisztikai, kereskedelmi, vendéglátói, szolgáltatási célra is használhatók, kis fantáziával, üzleti vénával, de legfőképpen apartmanként!!! A telken lévő fémhálóban kis kövekkel épített dinó, szekérrel, kifejezetten látványos eleme az ingatlannak!!! A két épület hasznos alapterülete 37,61 m2+52,83 m2 fedett terasz, mindez színtiszta fából!!! Az egyik épületben konyha, nappali-étkező, fürdő helyiség, összesen 24,06 m2+ kb. 39,7 m2 fedett terasz. A hátsó épület 13,55 m2-es szoba, előtte kb. 13,13 m2 fedett terasz. Ez a hátsó épület hátrafelé bővíthető 30-35 m2-rel, a pontalap is meg van hozzá. A telken a két faházon kívül egy kb. 6 m magas, kétszintes, 5x3 m méretű faszerkezetű kilátó is található (alatti kiülő, faasztallal), csodálatos panorámás kilátással!!! Illetve még egy önálló egyedi kialakítású hatszög formájú kerti kiülő is van a telken, alatta jacuzzi. Az építményekbe tömérdek jó minőségű színtiszta kezelt faanyag van beépítve, ami már önmagában is hatalmas érték, a szép kovácsoltvas kapuk, a zúzottkő burkolat, a tuják szintén. Az épületek gerendaházak, erős szerkezetűek, 15 cm kőzetgyapot hőszigeteléssel. Az ingatlan üres telekként van nyilvántartva, csak a gátról megközelíthető. Víz és villany bevezetése folyamatban.
A telek szélessége: 10,38 m, hosszúsága: 49,91 m.
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), egy tulajdonosa van.
Az ingatlan a gátoldalban helyezkedik el, így elsősorban a Tisza és a Tisza-tó szerelmeseinek, horgászoknak ajánljuk, illetve azoknak, akik szeretik a nyugalmas, csendes helyeket!!! Az ingatlan településrendezési besorolása kertvárosias lakóövezet (Lke1), melyben a maximális építménymagasság: 6 m, beépíthetőség: 30 %.
A szabad-strand hivatalos útvonalon 2,5 km, gáton 1 km, termálfürdő 900 m, Tisza folyó 900 m, vasútállomás és buszpályaudvar 900 m. Tiszafüred és Poroszló között most készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába.
Fűtés: elektromos fűtőpanel.
Közművek: víz fúrt kútról megoldott és szennyvíztároló telken belül, villany folyamatban, de inkább napelem szigettel célszerű a villanyt megoldani.
Telekterület: 507 m2.
Közelben: Tisza-tó (ingatlan előtt a gát túloldalán), Tisza folyó, szabadstrand, Spar, Lidl, Penny, 33. sz. főút, kerékpáros centrum, vasútállomás, buszpályaudvar, termálfürdő.
A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL, OIL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, röv

Referencia szám: M281754-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149736323

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn