Eladó Ház, Tiszafüred

company_logo

73 000 000

Ft

259 786 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
281 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
531  m2

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TISZAFÜREDEN!!! A Tisza-tó és a Tisza folyó szomszédságában ELADÓ egy kb. 1990-ben épület háromszintes, duplakomfortos, összközműves, nagyon jó elosztású, összesen 281,15 m2 nettó alapterületű, 7+1 szobás, 4 fürdőszobás CSALÁDI HÁZ, a Tiszától 800 m-re, a település északi részén, a Tiszavégen!!! Az épület alapja beton, falazata szilikát, részben fa, részben műanyag duplaüveges ablakok, födém vasbeton, tetőn síkpala. Minden szinten van kapcsolódó terasz, vagy loggia!!! A ház pincéjében önálló lakrész van kialakítva, külső bejárattal (belülről nincs lejáró), a másik két szint egyben használt, de ezek különválasztása is megoldható, így 3 önálló egységes lakóházzá, apartmanná, vagy üdülővé is átalakítható, több szobához van külön fürdő (összesen 4 fürdő, és 2 külön WC van a házban)!!!
Udvara körbekerített, rendezett, parkosított, részben burkolt, rajta kerti csap, fúrt kút.
Az épület használható lakóházként, saját használatú üdülőként, apartmanként (szálláshelyként, akár egész évben, mivel a ház fűtött, és Tiszafüreden a kerékpár-, horgászturizmus, vadászat, madarászat, illetve a folyamatos beruházások által a szezon már nem csak a nyárra korlátozódik)!!! Az ingatlan adottsága, fekvése, megközelítése jó, kényelmes otthona, ideális környezete lehet fiataloknak, de a nyugalomra, pihenésre vágyó idősebb korosztálynak is, a Tisza szerelmeseinek, horgászoknak is ajánljuk. Az ingatlan lakóházként van nyilvántartva.
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes)!!!
A teljes bútorzat és berendezés az ár részét képezi!!! Azonnal költözhető!!!
Az ingatlan esetleges banki finanszírozásának, vagy Babaváró kölcsön előkészítését, CSOK ügyintézést díjmentesen vállaljuk, arra alkalmas!!!
Helyiségek: pinceszint: 2 előtér, közlekedő, nappali-társalgó, 2 szoba, konyha, fürdő WC-vel, és külön WC is, tároló, terasz; földszint: nappali, étkező, 1 szoba, 1 félszoba, fürdő WC-vel, közlekedő, külön WC is, konyha, kamra, terasz, fedett terasz, tornác; tetőtér: 3 szoba, konyha helye, közlekedő, WC, fürdő+WC (egyben is), fűtő, gardrób, loggia.
Közelben: Tisza-tó, Tisza folyó 800 m-re, a 33-as főút 1,5 km-re, szabadvízi strand 3 km-re.
Fűtés: kombi gázkazán radiátorokkal, nappaliban kandalló, egy tetőtéri szobában fűtő-hűtő klíma.
Melegvíz: kombi gázkazán.
Telekméret: 531 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna, internet (Telekom).
Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL, OIL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszah

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142416427

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn