Eladó Ház, Tiszafüred

company_logo

35 000 000

Ft

261 194 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 3., 14:27
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
134 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
916  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

ELADÓ TISZAFÜREDEN EGY KÍVÜL-BELÜL JÓ ÁLLAPOTÚ, nappali+3+1 SZOBÁS, háromszintes CSALÁDI HÁZ, a városközponttól 1 km-re, a Tisza-tói Szabadstrandtól 3,2 km-re, kifejezetten csendes, nyugodt utcában, nagyon jó környéken!!! A lakóház 1988-ban épült, összközműves, összkomfortos, 134,87 m2 (plusz 29,77 m2-es 3 helyiséges pince) hasznos alapterületű, falazata szilikát. A ház jó adottságú és elosztású, kényelmes otthon lehet bármely korosztálynak, akár kétgenerációssá is alakítható (jelenleg is 2 fürdőszoba van a házban, bár a tetőtériben a burkolatok, szaniterek el lettek távolítva egy korábban tervezett felújítás miatt)!!! Az épület nyílászárói részben műanyagból, részben fából, ablakokon redőny, a tetőn síkpala fedés. Fűtés csak vegyes tüzelésű kazánnal, de van a házban gáz is, és korábban volt gázkazán is. A főépület mögött több melléképület található, egyikben garázs is, udvaron kerti csap, meggyfa, málna, szőlő, földi eper, a telek körbekerített. A házban lévő berendezések, bútorok nagy része az ár részét képezi!
Az épület lakóépületként, apartmanként üdülőként egyaránt kitűnő lehet! A ház CSOK-ra is alkalmas, akár 4 gyermekre is, esetleges banki finanszírozás és CSOK előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Közelben: városközpont (1 km), 33-as főút (200 m), Tiszta-tó, szabad-strand (3,2 km), Tesco (1,1 km).
Helyiségek: földszint: nappali, 2 szoba, fürdő, WC, konyha, étkező, kamra (85,38 m2); tetőtér: 1 szoba, 1 félszoba, lakóelőtér, fürdő (49,49 m2); pince: kazánház, tüzelőtároló, tároló (29,77 m2); melléképületek.
Fűtés: vegyes tüzelésű kazán is radiátorokkal (gázkazán is volt, jelenleg le van szerelve), nappaliban kandalló is.
Melegvíz: villanybojler.
Telekméret: 916 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna.
Tiszafüreden a kerékpár-, horgászturizmus, vadászat, folyamatos beruházások (vannak tervezettek is) amelyek által a szezon már nem csak a nyárra korlátozódik!!! Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142363557

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn