Eladó Ház, Tiszafüred

company_logo

10 000 000

Ft

140 845 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 11:15
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
71 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
533  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladásra kínálok a központban, frekventált helyen , egy felújítandó, berendezett, 2,5 szobás, tornácos családi házat !A lakóház kb. 1940-ben épült, összközműves, komfortos, 71,2 m2 nettó alapterületű (lakórész hasznos alapterülete: 61,57 m2)!!! Az ingatlan jó adottságú és elhelyezkedésű, felújítása után kényelmes otthonná válhat bármely korosztálynak!!! Az épület utcafrontos, falazata nagyrészt vályog, a hozzábővített tárolóhelyiség van B30-as téglából, beton alappal (2003-ban épült), homlokzata fehér kőporozott, nyílászárók fából (az eredeti), tetőn cserépfedés, födém saralt fagerendás (látszógerendás!!!). A házban 380 V (ipari áram) is bent van!!! Az épületet 2001 óta nem lakják.
Udvara rendezett, körbekerített (egy oldalon nem, de annak kialakítását hagyományos drótfonatos kerítéssel az ár tartalmazza), rajta kerti csap!!! Az udvarra jelenleg autóval nem megközelíthető, de a szomszédos ingatlantól 3,3 m széles területsávon belül a kapubejáró kialakítható az utcai kerítés megbontásával (lásd képek között a méretezett térképet és a képeket).
Közelben: vegyes bolt 100 m-re, városközpont 200 m-re, gyalogosan is néhány perc alatt minden belvárosi funkció elérhető (üzletek, szolgáltatók, hivatalok, posta, étterem, büfék, általános iskola, templom, patika stb.), Tisza-tói szabadvizi strand (2,6 km!)!!!
A bútorzat nagy része az ár részét képezi!!!
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes)!!!
A ház lakóépületként, vendégházként, üdülőként egyaránt használható, de a központ közelsége miatt üzleti célra is kiváló lehet (iroda, szolgáltatás, kereskedés, telephely stb.). A ház CSOK-ra is alkalmas, akár 3 gyermekre is, esetleges banki finanszírozás és CSOK előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Helyiségek: 2 szoba, 1 félszoba, konyha, előszoba, fürdő (WC-vel egyben), tornác, tároló.
Fűtés: elektromos hőtárolós kályha (2 db), gáz bevezethető (csonk telken belül).
Melegvíz: villanybojler.
Telekméret: 533 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna, telefon, internet utcában (Telekom, Tiszafüredi Kábeltévé).
Tiszafüreden a kerékpár-, horgászturizmus, vadászat, folyamatos beruházások (vannak tervezettek is) amelyek által a szezon már nem csak a nyárra korlátozódik!!! Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani.

További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is.
Referenciaszám: M232969

Referencia szám: M232969-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136535999

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn