Jó fogás!

Eladó Ház, Tiszafüred

company_logo

42 000 000

Ft

368 421 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 01:39
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
114 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1072  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

FIGYELEM!!! REMEK BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TISZAFÜREDEN, A TISZA-TÓTÓL ÉS A TISZA-FOLYÓTÓL 400 m-RE!!! ELADÓ EGY KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, KÍVÜL-BELÜL STÍLUSOSAN, HAGYOMÁNYŐRZŐ MÓDON FELÚJÍTOTT, 4 SZOBÁS, KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ (TORNÁCOS MÓDOS GAZDAHÁZ)!!! Leginkább a Tisza-tó, a vízi sportok és a horgászat szerelmeseinek ajánljuk!!! A lakóház összközműves, összkomfortos, 114,95 m2 hasznos alapterületű (plusz jelentős méretű melléképületek, melyekben további lakóegységek is kialakíthatók, és 2 pince!!!), kb. 1920-as években épült, jó adottságú és elosztású, kényelmes otthon lehet bármely korosztálynak!!! Az épület falazata nagyrészt vályog, egyes részei vegyes, vagy tégla, homlokzata festett, faablakok, födém fagerendás, a tetőn cserépfedés, kb. 2008-ban kívül-belül fel lett újítva az alábbiak szerint: teljesen újra lett vezetékelve az elektromos hálózat (rézkábel), új az épületgépészet és a fűtés, padlóburkolás (majdnem mindenhol új aljzatbetonnal), szaniterek, konyha, nyílászárók egy része cserélve a többi stílusában felújítva, teljes külső homlokzat újravakolva (hátsó fal hálózva is), kívül-belül festés-mázolás, tető szükség szerinti javítása, új stablon és eresz csatorna, járda és udvari burkolások, öntözőrendszer kiépítése 4 csappal, mind szivattyúval az ásott kútból, plusz egy vezetékes kerti csap is.
Udvara körbekerített, parkosított, rajta ásott kút öntöző rendszerrel, 3 komposztáló.
A tiszafüredi 33-as csatlakozás (Poroszló felől az 1. lámpás kereszteződés) 3 km-re, városközpont 3,7 km-re.
A teljes bútorzat az ár részét képezi!!!
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes).
Az épület lakóépületként, vendégházként, üdülőként egyaránt használható! A ház CSOK-ra is alkalmas, akár 4 gyermekre is, esetleges banki finanszírozás és CSOK előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Közelben: Tisza folyó, Tisza-tó, Hableány étterem, buszmegálló, kikötők (Szabics, Kormorán), horgászati lehetőségek, Tiszaörvényi Hajóállomás, Stég Szabadidőközpont és Halsütöde, Hableány Hotel és Étterem, egyéb idegenforgalmi szolgáltatások.
Helyiségek: földszint: 3 szoba, konyha, közlekedő-étkező, 2 fürdő-WC (egyben), szélfogó (97,92 m2); tetőtér: szoba (17,82 m2); melléképület (29,41 m2); garázs-istálló (93,29 m2); pince a ház alatt (9,42 m2), és külső pince (10,22 m2).
Fűtés: kombi gázkazán lapradiátorokkal.
Melegvíz: kombi gázkazán.
Telekméret: 1072 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna, telefon, internet (Telekom).
Tiszafüreden a kerékpár-, horgászturizmus, vadászat, folyamatos beruházások (vannak tervezettek is) amelyek által a szezon már nem csak a nyárra korlátozódik!!! Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 1

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131002252

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás