Jó fogás!

Eladó Ház, Tiszafüred

company_logo

44 000 000

Ft

389 381 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 01:36
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
113 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1872  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TISZAFÜREDEN!!! ELADÓ EGY KÍVÜL-BELÜL NAGYRÉSZT FELÚJÍTOTT, NAPPALI+3,5 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ, a városközponttól 1,7 m-re, a Tisza-tói Szabadstrandtól 3 km-re, gyönyörű parkosított udvarral!!! A lakóház összközműves, 113,22 m2 hasznos alapterületű, kb. 1970-ben épült, jó adottságú és elosztású, kényelmes otthon lehet bármely korosztálynak!!! Az épület falazata az épület első részén vályog és tégla vegyesen, hátul Porotherm tégla (fürdőtől hátrafelé), homlokzaton alapvakolat (hátsó téglafal részen hiányzik), duplaüveges hőszigetelt műanyag ablakok, műanyag bejárati ajtók (kétbejáratos), födém fagerendás, a tetőn új cserépfedés. A felújítási munkálatok kb. 5 éve kezdődtek, ekkor bővült az épület, ugyanekkor a régi épületrész alá lett falazva, elektromos vezetékek, kapcsolók, konnektorok és a villanyóra is cserélve lettek, kismegszakítok is újak, a homlokzat és a belső falfelület újra lett vakolva, új aljzatbeton készült minden helyiségben, víz és szennyvíz vezeték is teljesen új. A felújítási munkálatok félbe maradtak. Fűtés hiányos, radiátorok felszerelve, csövek is a házban (ami az ár része), de kazán nincs, jelenleg csak egy kandallóval fűthető a ház egy része. A helyiségekből hiányzik a padlóburkolás, festés, de a fürdőszoba kész, nagyon ízléses, modern kialakítású! A helyiségek jelenleg szabadon alakíthatók, hátsó szoba felosztható háztartási, fűtő, vagy egyéb tároló helyiségekké (ez is volt tervben), vagy egy nagyobb közösségi térré.
A főépület mögött van egy felújítandó vagy bontandó melléképület, udvaron kerti csap, fúrt kút, egyedi falusias jellegű kerti elemek, kerti tó. Különlegesen kialakított, gondozott, parkosított nagy udvar, rengeteg növényzettel, gyümölcsfákkal (alma, körte, sárgabarack, cseresznye, továbbá dió, ribizli, egres, málna is). A képek magukért beszélnek.
Az épület lakóépületként, vendégházként, üdülőként egyaránt használható! A ház CSOK-ra is alkalmas, akár 4 gyermekre is, esetleges banki finanszírozás és CSOK előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Közelben: Tesco (700 m), 33-as főút (800 m), városközpont (1,7 km), Tiszta-tó, szabad-strand (3 km).
Helyiségek: 3 szoba, 1 félszoba, nappali-konyha-étkező, fürdő-WC (egyben), ólak.
Fűtés: kandalló, jelenleg csak az új lapradiátorok vannak elhelyezve.
Melegvíz: -
Telekméret: 1872 m2.
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna, telefon, internet (optikai kábelen Telekom).
Tiszafüreden a kerékpár-, horgászturizmus, vadászat, folyamatos beruházások (vannak tervezettek is) amelyek által a szezon már nem csak a nyárra korlátozódik!!! Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentru

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128977076

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn