Jó fogás!

Eladó Ház, Kunmadaras

company_logo

18 000 000

Ft

99 448 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 2., 01:41
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
181 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1133  m2

Félszobák száma:
2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

FIGYELEM, KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG KUNMADARASON, KÉT LAKÓHÁZ EGY TELKEN!!! ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ TELJES KÖZMŰVESÍTETT CSALÁDI HÁZ, A TELEK HÁTSÓ RÉSZÉN PLUSZ KÜLÖN LAKÓHÁZZAL, ÖSSZESEN 6 SZOBÁVAL!!! A két ház hasznos alapterülete összesen: 181,88 m2, az első ház 100,81 m2-es, falazata B30-as tégla, saralt fafödémmel, tetőn síkpala fedés, kb. 1985-ben épült, összkomfortos, fűtése gázcirkó radiátorokkal, plusz egy gázkonvektor-kandalló az étkezőben; a hátsó ház: 81,07 m2-es, falazata vályog és tégla, saralt fafödémmel, tetőn cserépfedés, kb. 1960-ban épült, bővítve kb. 1985-ben, komfortos, fűtése gázkonvektor, részben alápincézett. A házak nyílászárói hagyományos fa szerkezetűek, homlokzatuk festett, mindkét ház kétbejáratos! Az udvar körbekerített, rendezett, parkosított, részben burkolt, rajta fúrt kút, kerti csap, kerti sütögető, kerti tó, medence (felújítandó), terasz, kerti kiülő. A hátsó ház egy ideje nem használt, de az is lakható. Az ingatlan azonnal birtokba vehető, a bútorzat igény szerint az ár részét képezi!
Az ingatlant kifejezetten nagy családosoknak ajánljuk, vagy befektetési célra (a hátsó külön lakrész bérbe is adható, külön gázórája van!), de kényelmes otthon lehet bármely korosztálynak!!! A ház CSOK-ra is alkalmas, esetleges banki finanszírozás és CSOK előkészítését díjmentesen vállaljuk!!! Az ingatlan lakóövezetben helyezkedik el, csendes környéken, a központhoz közel.
Helyiségek: 1. épület: 3 szoba, fürdőszoba, WC (külön), közlekedő, 2 előszoba, konyha-étkező (egyben), fűtő helység, szélfogó, gardrób, erkély. 2. épület: 2 szoba, előszoba, gardrób, nappali szoba, fürdőszoba, közlekedő, mosdó, WC, kamra, konyha-étkező (egyben), pince lejáró, pince.
Fűtés: gázcirkó (álló gázkazán) radiátoros fűtés, és gázkonvektor.
Melegvíz: átfolyós gázos vízmelegítő.
Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz, internet, telefon.
Telekterület: 1133 m2.
Kunmadarason a távolsági buszközlekedés kiváló, a település infrastrukturális ellátottsága megfelelő, rendezett település. Közeli nagyobb városok: Karcag, Tiszafüred, Kunhegyes. A Tisza-tó, Tisza-tavi települések a közelben (Tiszafüred 22 km, Abádszalók 24 km, Tiszaderzs 19 km), gyógyfürdők környező településeken Berekfürdőn, Tiszaörsön, Tiszafüreden.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Irányár: 16 millió Ft
Referenciaszám: M262350

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144367942

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn