Eladó Ház, Jászladány

company_logo

9 800 000

Ft

119 512 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 25., 15:13
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
82 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1805  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Jászladány csendes, nyugodt, a főutcához közeli részén megvételre kínáljuk , illetve kisebb ház cserére , lakásra ,akár Budapesten határozatlan idejű önkormányzati lakáscsere is szóba jöhet érték egyeztetéssel. Kínálunk egy belül jó állapotú, 82 nm-es tégla falazatú családi házat.Az ingatlan 1805 nm telken 1975 -ben épült, két szoba, nappali, étkezőkonyha, gardrób szoba, előszoba, fürdő, külön WC helyiségek kerültek kialakításra. A ház összkomfortos. A belső tér kellemes jó elosztású. Gázkonvektorok szolgáltatják a fűtést, villanybojler a melegvizet. Részleges nyílászáró csere történt, a járólapok átlagos állapotban vannak, a szobák hajópadlóval burkoltak. A konyha nagy amely egyben ebédlő is. A szobák és a nappali aránylag nagy és világos. A tető stabil, betonkoszorúval erősítették, így padlásszoba is kialakítható még a tetőtérben. A ház külső tatarozásra, felújításra szorul. A kerítés felújítását elkezdték de még nincs befejezve. A családi ház több gyermekes család számára is kellemes nyugodt otthont biztosíthat. A szobák külön nyílnak, a gardrób szobának használt helyiségből még egy hálófülkét is ki lehet alakítani.
A telken korábban egy nagy melléképületet is építettek amely felújítás után külön lakrész is lehet, így két generáció együttlakására is alkalmassá tehető.
A településen Iskola, orvos, üzletek , OTP fiók megtalálhatók. A települést vasút vonal, távolsági busz összeköti a nagyobb környező településekkel melyek 15 -20 percen belül elérhetőek. A térségben aránylag sok a munkalehetőség .
A ház hitelre alkalmas.. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, Támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Referencia szám: M250800-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141611581

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn