Kiemelt!

Eladó Ház, Jászfényszaru

company_logo

33 100 000

Ft

206 875 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
160 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1025  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

***Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, JÁSZFÉNYSZARU, 160 nm-es ÉPÍTÉS ALATT ÁLLÓ KÉTSZINTES CSALÁDI HÁZ, eladó. ÁTALAKÍTÁSI TERVVEL! BEFEKTETÉSRE is kiváló lehetőség, olvasson tovább! ***

Az épület tégla falazatú, az 1980-as évek első felében épült. A jelenlegi tulajdonos három praktikus egyedi lakást tervezett kialakítani, így jelenleg 4 szoba + 1 félszoba, továbbá 3 konyhává és 3 fürdőszobává alakítható helyiség és egy külön WC található benne. A házat egy 9 nm-es erkély teszi teljessé.

A ház mérete és a helyiségek elhelyezkedése miatt kényelmes otthona lehet egy nagyobb CSALÁDNAK, HÁROM, DE AKÁR NÉGY GYEREKKEL IS. Erre a kialakításra készítettem egy átalakítási tervet, amelyet a galériában tekinthet meg. A családok letelepedését az önkormányzat támogatja.

A ház BEFEKTETÉSNEK is kiváló, mivel a felújítás előrehaladott állapotban van, a befejezést követően komoly profit realizálható.

A szobák javarésze DÉLKELETI tájolású, ahová árad be a NAPFÉNY a nagy HŐ- ÉS HANGSZIGETELT ABLAKOKON keresztül, az AJTÓK IS CSERÉLVE LETTEK. A VILLANYÓRA SZABVÁNYOSÍTVA van, számos VÍZKIÁLLÁS, CSATORNAKIÁLLÁS és ELEKTROMOS ELŐKÉSZÍTÉS is elkészült. Az épület elektromos terhelhetőségét HÁROM FÁZIS szolgálja.

A ház 1025 négyzetméteres telken helyezkedik el, amely lehetőséget nyújt kertészkedésre, vagy a szabadidő kellemes eltöltésére is.

Ez a sokoldalú ház a városka közkedvelt utcájában helyezkedik el. A közelben található posta, üzletek, patika, iskola. A településen nemrég épült bölcsöde és az óvodát is frissen újították fel. Számos mukalehetőség van, erről több gyár, ipari park gondoskodik, és a fejlődés egyre gyorsabb. A helyi önkormányzatnál letelepedési támogatás igényelhető. A 32-es főút 3 perc alatt elérhető, a buszmegálló az utca végén van.

Az ingatlan megvásárlását kedvezményes OTP hiteleinkkel támogatjuk, igényeljen CSOK Pluszt, Babaváró hitelt, vagy lakáshitel termékeinket! Kérem, hívjon bizalommal! Készséggel állok rendelkezésére.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145373658

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn