Eladó Ház, Abádszalók

company_logo

12 000 000

Ft

101 695 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 09:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2022

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1106  m2
Méret:
118 m²

Leírás

REMEK BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET KERES A TISZA-TÓNÁL??? ABÁDSZALÓKON TELEKÁRBAN SÜRGŐSEN ELADÓ EGY ELKEZDETT, BE NEM FEJEZETT LAKÓÉPÜLET!!! A 118,56 m2 hasznos alapterületű (+31 m2 terasz), nappali+3 szobás lakóház beton alapja és Ytong falazata készült el (vasbeton áthidalókkal) 2022-ben, amely saját igény és ízlés szerint befejezhető!!! Telken belül a villany és a szennyvízcsonk, víz- és gázbekötés terve kész, melyet a ház az engedélyes tervével és építés befejezésének jogával együtt az eladó átad (az ár részét képezi)!!! Az ingatlantól a Tiszta-tói szabad-strand 2,5 km-re!
A tervezett lakóépület jó elosztású, csendes környéken helyezkedik el, akár apartmanként, üdülőként is ajánljuk!!!
Esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Az ingatlan azonnal birtokba vehető, per-, teher-, és igénymentes!
Helyiségek: 3 szoba, konyha-étkező-nappali, fürdő, WC (külön), mosókonyha, szélfogó.
Tervezett fűtés: kondenzációs gázkazán radiátorokkal, melegvíz is).
Telekméret: 1106 m2.
Közművek: villany, csatorna telken belül, víz, gáz utcában (tervük kész, átadásra kerülnek).
A településen szépen kiépített, a közelmúltban felújított népszerű szabad-vízi strand található, de van strandfürdő, és vannak kikötők is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (jet- ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település. A település élhető, kifejezetten rendezett, infrastruktúrája kiépített (új autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb.). A távolsági buszközlekedés kiváló, a város közúti megközelíthetősége is megfelelő. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező városok: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez teljes körűen. A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett!
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, (hétvégén is!) lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Irányár: 12 millió Ft
Referenciaszám: M279503

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148080266

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn