Eladó Ház, Abádszalók

company_logo

34 900 000

Ft

332 381 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
105 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1126  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Abádszalókon, egy 1969-ben épült, vályog falazatú családi ház, beton födémmel és cserépfedéssel, mely egy 1126 négyzetméteres telken terül el. A ház alapterülete 105,7 négyzetméter. 2021-ben teljes körű felújításon esett át, mely érintette a közműveket, a burkolatokat, a falakat és a nyílászárókat. Az ingatlanhoz tartozik egy kisebb konyhakert gyümölcs fákkal, egy pince, egy kisebb melléképület, melyben wc és zuhanyzó is van. Az épületsor végén van egy betonozott, fedett terasz, mely helyszíne lehet a kikapcsolódásnak. Az otthon melegéről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a meleg vízről pedig egy gáz üzemű bojler.
A házba belépve szembetűnő a tulajdonosok igényessége, a felújítást minőségi anyagokkal valósították meg, emiatt kellően világos és otthonos.
A Tisza-tó gátja nagyon közel, mindössze 300 méterre található. A gáton kerékpárút fut körbe, így biztonságosan megkerülhető a teljes Tisza-tó.
Abádszalók egy kedves kis város, 4000 fő körüli lakosságszámmal, a nyári hónapokban a Tisza-tó közelsége miatt nagyon sok turista keresi fel a települést. A városban minden alapvető közszolgáltatás megtalálható. A Település fő vonzereje a Tisza-tó közelsége és a kiváló közbiztonsága.
Számos rendezvénynek, kulturális eseménynek ad otthont a város egész évben.
Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem keressen bátran.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146230908

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn