Eladó Ház, Abádszalók

company_logo

14 900 000

Ft

266 071 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 09:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
56 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1091  m2

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Riasztó

Leírás

Abádszalókon ELADÓ egy 56,17 m2 hasznos alapterületű, teljes közművesített, 1+1 szobás, komfortos, klímával felszerelt, belül nagyrészt felújított CSALÁDI HÁZ, csendes helyen, 1091 m2-es telekkel, 2,5 km-re a Tisza-tótól!!! A lakóépület kb. 1995-ben épült, falazata tégla, homlokzaton fehér festett (javításra szorul), tetőn cserépfedés, tetőszerkezete kiváló. A belső felújítás 2020-2021-ben történt (burkolatok, fürdőszoba), illetve a legtöbb ablakot műanyagra cserélték. A lakóépület mögött, hátul teraszt és garázst kezdtek építeni (alapja készült el és a falak kisrészben állnak, a teraszrész lakóház bővítmény is lehet), és új modern utcai fémlemez kerítés készült, motoros nagykapuval, a telek 3 oldalról körbekerített, udvaron kerti csap és egy őszibarackfa. Parkolás az udvarban (garázs nincs, de elkezdődött az építése). Az ingatlan ideális környezet lehet gyermekes családoknak, de a nyugalomra, pihenésre vágyó idősebb korosztálynak is. Az épület családi háznak, nyaralónak, hétvégi háznak, apartmannak kiválóan alkalmas, a Tisza-tó, a vízi sportok, és a horgászat szerelmeseinek kifejezetten ajánljuk!!!
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), egy tulajdonosa van!
A CSOK mellett a településen a Falusi CSOK is igénybe vehető, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Helyiségek: 1 szoba, 1 félszoba (kis jóindulattal egész szoba), szélfogó, konyha-étkező, közlekedő, WC, fürdő, kamra (nincs befejezve), elkezdett terasz és garázs.
Fűtés: a két szoba klímával, de a fűtésrendszer ki van építve (csövek és a lapradiátorok felszerelve, csak a kazán hiányzik, melynek helye a kamrában).
Melegvíz: villanybojler.
Közművek: bent van a víz, villany, szennyvíz, de a gáz csak az utcában (csonk sincs telken belül).
A telek területe: 1091 m2.
A településen szépen kiépített, a közelmúltban felújított népszerű szabad-vízi strand található, de van strandfürdő, és vannak kikötők is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet- ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település. A település élhető, kifejezetten rendezett, infrastruktúrája kiépített (autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb.). A távolsági buszközlekedés kiváló, a város közúti megközelíthetősége is megfelelő. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező városok: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 14,9 millió Ft
Referenciaszám: M222141

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135661034

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn