Eladó Ház, Abádszalók

company_logo

39 000 000

Ft

367 925 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 01:34
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
106 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
410  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Abádszalókon, a Tisza-tavi kisvárosban, ELADÓ egy 3+1 szobás, kétszintes LAKÓHÁZ, két külön bejáratos lakrésszel, amely korábban üdülőként volt használva, közel a Tisza-tóhoz és a szabadvízi strandhoz (1,6 km), központhoz, illetve az Abádi kikötőhöz (850 m)!!! A ház kb. 2000-ben épült, 106,2 m2 hasznos alapterületű, falazata tégla, a külső nyílászárók duplaüveges faszerkezetűek, homlokzata festett, tetőn cserépfedés. Az ingatlan kívül-belül igényesen kialakított, hibátlan, modern, azonnal költözhető (egy tulajdonosa van), kiváló befektetési lehetőség bármely korosztálynak, a teljes bútortattal és berendezéssel együtt eladó, melyek a kialkudik vételár részét képez(het)ik! Udvara sík, körbekerített, rajta lemezgarázs, kerti grillező, néhány gyümölcsfa, fúrt kút, a bejárat előtt kellemes és nagy fedett terasz található.
Az ingatlan kitűnő kétgenerációs családi háznak, de az elhelyezkedése, valamint a két önálló és egymástól független, külön bejáratos lakóegység miatt, leginkább a Tisza-tó, a vízi sportok és a horgászat szerelmeseinek kialakított apartmannak ajánljuk, vagy hétvégi háznak!!! Egyik lakóegység a földszinten, másik a tetőtérben, utóbbi külső lépcsőn közelíthető meg.
A CSOK mellett a településen a Falusi CSOK is igénybe vehető, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!! Az ingatlanra igénybe vehető a CSOK, az épület lakóházként nyilvántartott!
Helyiségek: földszint: 2 szoba, konyha-étkező, fürdő, közlekedő, WC, kamra, fedett terasz (57,12 m2); tetőtér: 1 szoba, 1 félszoba, nappali-konyha-étkező, fürdő (49,08 m2).
Fűtés: kombi gázkazán radiátorokkal.
Melegvíz: kombi gázkazán.
Közművek: telken és házon belül minden közmű, víz, villany, szennyvíz, gáz.
A telek területe: 410 m2.
A településen szépen kiépített, a közelmúltban felújított népszerű szabad-vízi strand található, de van strandfürdő, és vannak kikötők is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet- ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település. A település élhető, kifejezetten rendezett, infrastruktúrája kiépített (autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb.). A távolsági buszközlekedés kiváló, a város közúti megközelíthetősége is megfelelő. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező városok: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett!
Irányár: 39 millió Ft.
Referencia szám: M223111

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131084206

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás