Jó fogás!

Tiszaörsi 75 nm-es ház eladó

company_logo

17 800 000

Ft

237 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 22:05
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
75 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1289  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

TISZAÖRSÖN ELADÓ egy kb. 1980-ban épült, nappali+2 szobás, 75,32 m2 hasznos alapterületű (+melléképületek), kiváló állapotban lévő, nagyrészt felújított CSALÁDI HÁZ, Tiszaörs fürdőtől 5 km-re, kifejezetten csendes környéken!!! Az épület alapja beton, falazata szilikát, homlokzata kőporozott, részben műanyag, részben az eredeti fa ablakokkal, födém saralt fagerendás, tetőn cserépfedés. Felújítások 2021-2022 évben: mindenhol burkolatcsere, teljes fürdőszoba, víz és szennyvíz vezetékcsere is, teljes villanyhálózat cseréje, 2 nyílászáró műanyagra cserélve, belső festés.
A lakóház napfényes, elosztása kifejezetten jó. Parkolás garázsban és az udvarban. Udvara rendezett, körbekerített, rajta, kerti csap, fúrt kút, gyümölcsfák (körte, szilva, alma, barack, meggy).
A CSOK mellett a településen a Falusi CSOK is igénybe vehető, akár 3 gyermekre is, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
A teljes bútorzat az ár része, egyes berendezések is (de pl. hűtő, mosógép nem, és a személyes tárgyak sem).
Tiszaörs kifejezetten élhető, rendezett kisközség, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti részén, a Tisza-tó és a Hortobágy kapujában, a Tisza-tótól 14,5 km-re. A településen az alap infrastrukturális ellátottság megoldott (4 osztályos általános Iskola, óvoda, posta, napköziotthonos idősek otthona, gyógyszertár, orvosi ellátás, élelmiszer boltok, benzinkút stb.), tömegközlekedés helyközi buszjáratokkal. A községben élénk a közösségi élet, az idősek és rászorulók házi ellátása is megoldott. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred (11 km), Kunhegyes (24 km), Karcag (25 km), Debrecen, Eger is elérhető közelségben, M3-as autópálya 44 km-re!
A községhez tartozik a kiváló gyógyvizű, családias, retró hangulatú Tiszaörs fürdő (5 km)!!!
Helyiségek: 2 szoba, nappali, konyha, fürdő, WC, kamra, kazánház, műhely, garázs, pihenő, 2 terasz.
Fűtés: gázkazán és vegyes tüzelésű kazán.
Melegvíz: villanybojler.
Közművek: víz, villany, gáz házon belül, csatorna nincs a településen, kerti csap.
A telek területe: 1289 m2.
Közelben: faluközpont, 34-es sz. főút.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 19,9 millió Ft.
Referenciaszám: M250613

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142319368

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn