Jó fogás!

Tiszaörsi 63 nm-es ház eladó

company_logo

3 500 000

Ft

55 556 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 06:34
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
63 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
936  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

TISZAÖRSÖN ELADÓ egy 1986-ben épült, nappali+2 szobás, 63,1 m2 hasznos alapterületű, jó szerkezetű, de jelentős mértékben felújítandó CSALÁDI HÁZ, a Fő út közelében, Tiszaörs fürdőtől 5 km-re!!! Az épület falazata szilikát, betonalappal, homlokzaton csak alapvakolat, Sofa típusú duplaüveges ablakok, födém vasbeton, tetőn hiányos síkpala fedés. A lakóház elosztása jó, napfényes, tetőtere beépíthető! Parkolás udvarban (melléképület, garázs nincs). A CSOK mellett a településen a Falusi CSOK is igénybe vehető, a ház arra alkalmassá tehető (menthető), akár 3 gyermekre is, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Tiszaörs kifejezetten élhető, rendezett kisközség, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti részén, a Tisza-tó és a Hortobágy kapujában, a Tisza-tótól 14,5 km-re. A településen az alap infrastrukturális ellátottság megoldott (4 osztályos általános Iskola, óvoda, posta, napköziotthonos idősek otthona, gyógyszertár, orvosi ellátás, élelmiszer boltok, benzinkút stb.), tömegközlekedés helyközi buszjáratokkal. A községben élénk a közösségi élet, az idősek és rászorulók házi ellátása is megoldott. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred (11 km), Kunhegyes (24 km), Karcag (25 km), Debrecen, Eger is elérhető közelségben, M3-as autópálya 44 km-re!
A községhez tartozik a kiváló gyógyvizű, családias, retrós hangulatú Tiszaörs fürdő (5 km)!!!
Helyiségek: 2 szoba, nappali, konyha, fürdő, kamra.
Fűtés: nincs.
Melegvíz: nincs.
Közművek: víz, villany telken belül, gáz az utcában, csatorna nincs, kerti csap volt.
A telek területe: 936 m2.
Közelben: faluközpont, 34-es sz. főút.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a telefonon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 3,5 millió Ft.
Referenciaszám: M248033

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140854066

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás