Családi Ház Az Alföld Szívében!

company_logo

18 900 000

Ft

205 435 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 24., 20:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
92 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1366  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Riasztó

Leírás

Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Szolnoktól 40 km-re található Kenderes városában, egy 1366 m2-es telekre épült vályog falazatú, 92 m2-es, 3 szobás, azonnal költözhető, nagyon jó adottságokkal rendelkező családi házat!

Az ingatlan baloldali telekhatárra épült, előtte rendezett előkert, oldal- és hátsókerttel rendelkezik, mely gyümölcsfákkal telepített, füvesített. Nyílászárói fából készültek, redőnnyel felszereltek. A villanyhálózat eredeti alumínium vezetékes. A fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, a meleg víz ellátást pedig átfolyós, gázos vízmelegítő biztosítja. A közlekedő, a konyha és a fürdő járólappal, a szobák szalagparkettával burkoltak. Az ingatlant tágas terek jellemzik, remekül alakítható, így rengeteg lehetőséget rejt magában új Tulajdonosa számára, továbbá minden közművel rendelkezik és riasztóval ferszerelt. A házhoz kapcsolódó melléképületből juthatunk le az alatta lévő tágas pincébe, mely további tárolásra nyújthat lehetőséget.
Belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően karnyújtásnyira elérhetőek üzletek, iskola, óvoda, orvosirendelő, gyógyszertár, bank.

Kenderes város Budapesttől 146 km-re helyezkedik el, az M4-es autópálya mentén könnyen megközelíthető település. Főbb nevezetességei a mesés Halassy-Horthy kastély, a Horthy Miklós Tengerészeti- és Kenderesi Néprajzi Kiállítóterem és az első világháborús emlékmű melyet a Horthy-liget ölel körül. Tőle 7 km-re található a termálvizéről híres kisújszállási Kumánia Gyógyfürdő és Hotel. Ezen kívül 40 km-es körzetben találhatóak még a méltán népszerű strandok pl. Hajdúszoboszló, Berekfürdő és a Tisza-tó is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kitűnő ajánlat, hívjon bizalommal a hét bármelyik napján akár hétvégén is!!!

Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145913649

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn