Nagyiváni 99 nm-es ház eladó

company_logo

20 600 000

Ft

208 081 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 23., 20:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
99 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1165  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb összefüggő vízfelülettel rendelkező tava. Az itteni növény- és állatvilág összehasonlíthatatlanul más, mint egyéb vizek. Többek között ezért is érdemes felkeresni országunk ezen gyönyörű tájegységét.

Nagyiván ezen régió Jász-Nagykun-Szolnok vármegye észak keleti szélén helyezkedik el, mely települést a Hortobágyi Nemzeti Park három oldalról ölel körbe. A Tisza-tó fővárosától, Tiszafüredtől 20 kilométerre található 1200 fős településen minden elérhető, ami a mindennapi élethez szükséges. Van Polgármesteri Hivatal, Posta, Orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, gyógyszertár, élelmiszer és vegyes boltok. Munkalehetőséget biztosítanak a mezőgazdasági vállalkozások, Szent József idősek otthona, de a közelben lévő Tiszafüreden is megtalálja a munkahelyét, aki dolgozni szeretne. A közelben több gyógyfürdő is van, ahol gyógyulni és pihenni is tud.

A falu egy aranyos kis hely a Hortobágy szélén, mely települést az itt lakók a Hortobágy kapujaként emlegetik. Jellemzője, hogy a Fő utcán, szinte minden villanyoszlopon gólyák fészkelnek. Jelenleg több, mint 100 gólyafészek található, melyek mind lakottak!

Ennek a településnek a központjához közel ajánlok egy ingatlant, mely az adás-vételt követően azonnal beköltözhető, mert jelenleg nem lakja senki. Az lakóház 1982-ben vasbeton sávalapra, YTONG falazattal. PS beton födémelemmel, perlit beton szigeteléssel,fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel épült. Az ingatlanon 3 fázis (380 Volt) van bekötve. mivel minden helyiségben lehetőség van elektromos hőtárolós kályhás fűtésre. Az elektromos kályhák mellett 3 darab épített cserépkályha, valamint több gázkonvektor is biztosítja a megfelelő téli fűtési hőmérséklet elérését. A helyiségek magas igényeket kielégítő hideg, illetve meleg burkolatokkal vannak ellátva.

A lakóépület építési vonalában található egy fedett autóbeálló, melyet követ egy egyállásos garázs, ahol szerelőakna is rendelkezésre áll. A garázs fölött egy nyári szoba lett kialakítva a tetőtérben, melynek meg van a hangulata. Találhatók még állattartó épületek, góré, valamint különböző tároló helyiségek is. Minden épület tökéletes állapotban van, ezt csak használni kell.

A telek művelhető, akár gyümölcsfákkal beültethető. Jelenleg az előkertben lévő számtalan rózsatő, valamint különböző évelő virágok ébredeznek, de már mutatják azt, hogy nagyon szép hátteret adnak a kitűnő állapotban lévő ingatlannak.

Legyen a szomszédom!!

Figyelem!! Az idén januárban indult új falusi CSOK-ra alkalmas az ingatlan. Amennyiben igénybe szeretnék venni az állam által biztosított támogatásokat és a képek, valamint a leírtak alapján megtetszett az ingatlan, kérem keressen telefonon , egyeztessünk időpontot és személyesen meg tudom mutatni az jövőbeni álmai otthonát!

Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!

Hétvégén a Tiszafüredi irodánkban ügyeletet tartunk betérő, érdeklődő ügyfeleink részére!

#tiszatoregio #nagyivan #hortobagyinemzetipark #csaladihaz #nyugodtkornyezet #gyogyfurdokakozelben #elhetofalu

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146230910

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Csendes Gyula

Tisza-tó Ingatlan kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn