Kiemelt!

733 nm-es ház eladó Szolnok

company_logo

471 000 000

Ft

642 565 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 10:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
733 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
639  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Befektetők figyelem!
Szolnok abszolút belvárosában eladásra kínálunk egy 11 lakásos társasházat üzlethelyiségekkel és a lakásokhoz tartozó gépkocsi beállókkal.
Az ingatlan 2004-ben téglából épült függőfolyosós megoldással, a folyósokon kovácsoltvas korlátokat építettek be, ezzel egészen egyedi a belső tér hangulata. Minden ingatlan erkélyes, klimatizált, a lakásokban a konyhaszekrényeket kerámia főzőlappal és légkeveréses sütővel látták el. A lakások és üzlethelyiségek melegéről egyedi gázcirkó fűtés gondoskodik, nyílászáróik borovi fából készültek.
A lakások paraméterei a következők: 1. lakás 64 nm, 2. lakás 37 nm, 3.lakás 39 nm, 4.lakás 64 nm, 5. lakás 37 nm, 6. lakás 39 nm, 7. lakás 64 nm, 8.lakás 37 nm, 9. lakás 39 nm, 10. lakás 53 nm, 11. lakás 67 nm.
Az üzlethelyiségek 38 nm, 37 nm illetve 30 nm a hozzájuk tartozó szociális helyiségekkel.
A különálló épületben szintén üzlethelyiségek vannak / 70 illetve 40 nm /, ezek mögött került kialakításra 15 db gépkocsi beálló, ezek ára darabonként 3.000.000.Ft, összesen 45.000.000.-Ft.
A lakásokat és az üzlethelyiségeket is folyamatosan bérlik, de befektetői oldalról ezen kívül is rengeteg lehetőséget rejt. Belvárosi elhelyezkedése illetve a két utcáról való megközelítése lehetővé teszi, hogy új tulajdonosai a jelenleg is futó Európai Uniós pályázatok igénybe vételével alakítsák ki a számukra legmegfelelőbb felhasználási formát.
Mivel a társasház illetve a kisebb épületben lévő üzlethelyiségek külön helyrajzi számon vannak nyilvántartva, igény esetén ezek külön is megvásárolhatók.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.
Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Ha bármilyen kérdése van illetve szüksége van információkra illetve dokumentumokra keressen bizalommal akár hétvégén is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138072626

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn