475 m2 irodaegység (12 szoba, recepció, teakonyha, vizesblokk)

company_logo

760 000

Ft

1 600 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 13:03
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
475 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
4

Leírás

Szolnokon, csendes, nyugodt munkavégzésre alkalmas helyen, a Keszeg utcában kiadó egy hőszigetelt, teljeskörűen felújított, a mai kor igényeinek megfelelő modern külső és belső kialakítású, abszolút igényes, vadonatúj, energiatakarékos 1. emeleti 475 m2-es irodaegység, mely 12 db, egyenként 26 31 m2 közötti iroda, egy 46 m2-es recepció, teakonyha, előtér, közlekedő, valamint külön női-férfi mosdó-wc helyiségekből áll.
A tavaly történt teljeskörű felújítás során az épület 25 cm-es lapostető-szigetelést kapott a legmodernebb technológiával készült gumifedéssel, homlokzatára 15 cm-es dryvit szigetelés került, modern külső LED lámpás megvilágítással, fedett külső lépcsőfeljáróval, elektromos kapuval, kamerás beléptetőrendszerrel melyhez az irodákban és a recepción érintőképernyős beltéri egységek tartoznak. Irodánként 12 végpontos passzív informatikai struktúrált hálózat került kialakításra rackszekrénnyel. Új a víz- és csatornahálózat, villany- és fűtésrendszer, továbbá a tetőn 144 db napelem került elhelyezésre.
Az irodák és a közlekedő ipari filc padlószőnyeg, a vizesblokkok kerámia, a recepció és az előtér vinyl padlóborítást kaptak. Minden helyiség szalagfüggönnyel, inverteres klímával, modern LED világítással, ill. külön villamossági almérővel, valamint irodánként külön aktiválható riasztórendszerrel felszerelt. A közlekedő korszerű kamerarendszerrel megfigyelhető.
Az épülethez tartozik 1.000 m2 térkővel fedett udvarrész, melyen 14 db személygépkocsi és 2 motorkerékpár számára került kialakításra parkolóhely.
Bérleti díj : 1.600 Ft + ÁFA / m2 / hó + rezsi

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139426602

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn