Vállalkozásra is alkalmas ház eladó Kisköre központjában

company_logo

14 000 000

Ft

116 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 17:25
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
2501  m2

Költözhető:
azonnal
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Vállalkozásra is alkalmas ház nagy melléképülettel eladó, Kisköre központjában

Eladóvá vált ez a felújítandó, 120 m2 hasznos alapterülettel rendelkező, 3 szobás családi ház Kisköre központjában, garázzsal és műhelyekkel rendelkező nagy 79 m2-es melléképülettel. Az ingatlan sok lehetőséget rejt magában, akár több generáció közös otthona lehet, ugyanakkor frekventált elhelyezkedése végett turisztikai, vagy kereskedelmi célú használatra is alkalmas. Az ingatlant kifejezetten olyanoknak ajánlom, akik nem riadnak meg a felújítási munkálatoktól.

Épület/műszaki adatok

Az összközműves ház beton alapra, tégla falazattal, cserép tetővel, fa nyílászárókkal épült. Fűtése bizonyos helyiségekben gáz konvektorral és a kéményeknek köszönhetően kályha/kandallóval is megoldható. A meleg vízellátást villanybojler biztosítja.

Közművek: víz, gáz, áram, csatorna
A műhelybe 3 fázisú (ipari) áram is bekötésre került.

A 120 m2-es lakóház egy kétszintes/tetőtér beépítéses (előszoba, konyha, fürdőszoba/WC, nappali/szoba, lépcsőház, nappali, szoba és fürdőszobának kialakítható helyiségből áll), valamint egy külön bejárattal rendelkező (1 szoba, konyha, WC, előszoba, befejezésre váró fürdőszoba) lakásból áll.

A ház folytatásában 6 m2-es nyári konyha, 27,5 m2-es raktár/műhely (lakássá alakítható, víz és csatorna csatlakozási lehetőség kialakítva), 22 m2-es garázs és 29,5 m-es nagy műhely (három fázisú árammal, vízzel, csatornával ellátva) található.

A frekventált elhelehelyezkedésű ezáltal lehetőségekben gazdag, felújítást/korszerűsítést ígényló ingatlan családi otthonnak, apartmannak, illetve vállalkozásra is alkalmassá tehető.

Udvar/telek

A 2501 m2-es telken található épület a telek középső részén lett felépítve, így az utcafrontnál akár egy kisebb ház/üzlethelyiség építése is lehetséges, a helyi rendezési terv és annak követelményeinek, előírásainak megfelelően. Az udvar több autó parkolására, csónak/hajó tárolásra is alkalmas.

Környék

Az ingatlan Kisköre központjában található, így karnyújtásnyira vannak a boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda.
Kisköre és maga a csodálatos élővilágú Tisza-tó, remek horgászatot, kerékpározást és számos kikapcsolódást biztosít. Kiskörén felújított strand, kikötő várja vendégeit.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal: várom hívását akár hétvégén is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142257164

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn