Tisza-tónál Sarudon eladó ház

29 800 000

Ft

310 417 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
96 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Riasztó

Leírás

Sarudon, a Tisza-tó kedvenc üdülőhelyén eladó egy jó állapotban lévő családi ház, mely per és tehermentes, 1/1 tulajdonban van. Összközműves, komfortos, rendszeresen karbantartott.
A ház a telekkel együtt 1191 m2, a ház hasznos alapterülete 96 m2. A ház főbb jellemzői:
előtér, 3 különbejáratú szoba, étkező-konyha,fürdőszoba+WC, mindez egy hatalmas folyosóról nyílik, nagy spejz, mely főző fülkének alakítható. Tartozik még hozzá, egy 40 m2-es melléképület (akár garázst is lehet belőle kialakítani). Hőszigetelt ablakok, ajtók jellemzik. Új kondenzációs gázkazán (radiátoros hőleadással) gondoskodik a ház melegéről, de a vegyes tüzelés is megoldott, adottak a feltételek. A ház biztonságát riasztó berendezés biztosítja! Rendezett udvarral rendelkezik.
Ingatlanvásárlás szempontjából kitűnő választás, jó befektetés. Alkalmas lakóháznak, üdülőnek egyaránt. Ideális környezet lehet gyermekes családoknak, de a nyugalomra, pihenésre vágyó idősebb korosztálynak is. Sarud folyamatosan szépül, fejlődik A ház nagyon jó elhelyezkedésű, ennek köszönhetően mindenhez közel található. A Tisza -tó 1 km. A településen nagy az idegenforgalom, kiváló a szabadvízi strandja, de működik itt hajókikötő, Aquaglide Élménypark és Vízi játszótér, Tisza-tavi minizoo, Huculudvar Lovasközpont is,valamint a faluban van a környék egyetlen tájétterme, a Sulyom Tájétterem is! Sarud az elmúlt években a Tisza-tó legdinamikusabban fejlődő települése lett és átvehette a legkeresettebb Tisza-tavi település címet is! Infrastrukturális ellátottság megfelelő, van óvoda, gyógyszertár, élelmiszer üzlet, orvosi rendelő, posta, különböző szolgáltatások.
Ha felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal a + 3620 2551020-as telefonszámon, a nap bármely időszakában megtekinthető!
Ingatlanosok segítségét, köszönöm nem kérem! Ár. 29,8 M Ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146269901

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn