Telek házzakkal 35millió Ft-ért Eladó: Füzesabony 2 ház (120m2)+garázs

35 000 000

Ft

291 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 22., 18:47

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
11

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1265  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Ház telekkel Füzesabonyban eladó

Füzesabonyban a Rózsa út -on egy 1265m2-es telek és a rajta lévő 95m2 alapterületű, 3 szobás családi ház és kisház (25,5m2) 35millió Ft-ért eladó.

A családi ház 1963-ban épült. 16m2-es előszobája vendégek fogadására és étkezésre is alkalmas.

Az előszobából nyílik a konyha (13m2), az akadálymentesített fürdőszoba (4,5m2) és két különálló 20m2-es nagyszoba, továbbá egy 16m2-es kisszoba is. Emellett az előszobából elérhető az éléskamra (5,8m2), amelyből egy falépcső vezet a padlásra.

A ház méreteiért kérjük tekintsék meg a képeket. Az egyik képen látható a családi ház alaprajza, beleértve az ajtókat és a szobák méreteit is.

A családi ház pincéjében (32m2) két kazán helyezkedik el (gáz és vegyestüzelésű), továbbá a pincében a falon egy szerszámtartó is található.

A fűtés szabályozható a radiátorok szelepeivel és az előszoba falán található termosztáttal. A családi ház melegvízellátásért fürdőszobában lévő gázbojler felelős.

A telek 18 méter hosszú utcafronti résszel rendelkezik. A Rózsa úton a forgalom nem számottevő, így egyáltalán nem zavarja a lakók nyugalmát.

A ház előtt, közvetlenül az utcafronton egy 2m x 10m -es virágoskert található.

Közvetlenül a családi ház mögött pedig egy kisház helyezkedik el. A kisház nyárikonyhája sütésre, főzésre lett tervezve. A konyhán kívül a kisházban egy spájz és egy kisszoba is található, így akár komfort nélküli lakásnak is használható.

Mindkét épület tetején van padlás. A kisház mögött egy 12m2 garázs található, amely autó, szerszámok és kerékpárok tárolására is alkalmas. A telek hátsó részén van a kert, melyet zöld kerítés választ el az udvartól (zárható kiskapuval). A kertben 3 szőlősor és fák vannak.

Az ingatlan 35 millió Forintért eladó. Elsősorban a vidéki életformához vonzódóknak ajánljuk, akiknek fontos az időtálló épületszerkezet (42 cm széles téglafallal) és tudják vállalni a szükséges felújítás terhét is, az igényüknek megfelelően. Füzesabony elhelyezkedése kedvező. A Tisza-tótól, Egerből, Demjénből, Mezőkövesdről is könnyen elérhető.

A telek helyrajzi száma: 2078 Füzesabony Belterület

Konczné Tar Andrea, a tulajdonos felesége, várja az érdeklődők jelentkezését. Mobilszáma:
06 ( 20 ) 572 1795

------IN English------

Real property in Füzesabony for sale for 35 million HUF (1265m2)

On Rózsa street, Füzesabony, a 1265m2 real property is for sale for 35 million HUF. A 95m2 family house and behind it, a smaller house, is on the 1265m2 property. The smaller house has a ground space of 25,5m2.

The family house was built in 1963.

The entrance hall, lobby, leads to the kitchen, a barrier-free bathroom and 2 large rooms and a smaller room. Additionally a pantry opens from the end of hall. From it, a wooden staircase leads up to the attic.

Please look at the pictures for the exact dimensions.

The family house has a basement, in which there are two boilers (gas and mixed fuel).

The heating can be adjusted with the radiator valves and with an adjustable thermostat in the entrance hall. A gas boiler in the bathroom is responsible for the hot water supply.

The street side of the plot is 18 meter long. The irrelevant traffic on Rózsa street doesnt disturb the peace of the residents at all.

A smaller house directly behind the family house. The kitchen of it is designed for baking and cooking. It also has a pantry and a small room.

Both buildings have separate attics.

A 12m2 garage is behind the smaller house. It is suitable for storing a car, tools or bicycles. At the back of the lot is the garden, which is separated from the courtyard.

The real property is for sale for 35 million HUF. We recommend it for those who are attracted to the rural way of life, for whom the timeless building structure (with 42cm wide brick wall) is important and who can take on the burden of a necessary renovation according to their needs. The location of Füzesabony is favorable. It can be easily reached from Tisza-tó, Eger, Demjén or Mezőkövesd.

Plot number: 2078 Füzesabony Belterület

Call Konczne Tar Andrea for details:
06 ( 20 ) 572 1795

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143142460

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn