Telek békés környezetben a Markazi-tónál

company_logo

3 990 000

Ft

4 988 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 18., 18:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
800 m²

Hány százalékban beépíthető?:
20  %

Villany:
utcában

Víz:
nincs

Gáz:
utcában

Leírás

Eladásra kínálunk egy lenyűgöző telket, Markazi tónál, Mátra déli lábánál amely ideális lehetőséget kínál az álmai otthona vagy nyaralója megépítésére. Ez a telek egy békés, természetközeli környezetben helyezkedik el, és minden adott ahhoz, hogy az ön álmai valóra váljanak.

A telek egy festői kis faluban található, távol a város zajától és a mindennapi rohanástól. A környék nyugodt és csendes, tökéletes a pihenésre és a feltöltődésre.
A telek mérete 800 négyzetméter, amely elegendő teret biztosít az otthona vagy nyaralója megépítéséhez, valamint kertészkedéshez vagy szabadidős tevékenységekhezés,nem utolsó sorban 300m -re van a tótól ahol a horgászni vágyók kedvelt helye és nem utolsó sorban lehet vitorlázni és szörfözni!

A telek körül gyönyörű természeti látnivalók találhatók, mint erdők, mezők és patakok, amelyek lehetőséget adnak különféle szabadidős tevékenységekre, mint például túrázás, kerékpározás vagy madármegfigyelés.
A közelben találhatók alapvető szolgáltatások, mint például boltok Coop , kenyérbolt ,gyógyszertár posta iskolák és egészségügyi intézmények, így mindennapi szükségleteit könnyen kielégítheti.

Ha ön egy olyan telek után kutat, amely lehetővé teszi az álmai otthona vagy nyaralója megépítését, akkor ez a telek tökéletes választás lehet. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy további részleteket tudjon meg és megtekinthesse ezt a gyönyörű telekterületet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147172957

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nagy Zoltánné

Kis Herceg Ingatlan Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn