Eladó 1214 nm-es telek Sarud

company_logo

6 700 000

Ft

5 519 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1214 m²

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában

Csatorna:
utcában

Leírás

A Tisza-tónál keres megfizethető építési telket nyugodt, csendes, vadregényes környezetben?
Szereti a vízi sportokat, horgászatot, érintetlen, természetes környezetet?
Akkor Önnek ajánlom megvételre a Tisza-tó partjánál elhelyezkedő Sarud település legcsendesebb részén található, 1214nm-es építési telket.

Maga a telek a település dél-nyugati részén, a falu szélén, a Tisza-tótól 1400 méterre található, mely még alig beépített, így a nyugalmat, csendet kedvelőknek ideális választás lehet. A telek utcafronti része 16 méter széles, hossza 76 méter. Az utcában minden közmű megtalálható (villany, gáz, víz, szennyvíz, hírközlés)
Sarud az öt, vízparton elhelyezkedő Tisza-tavi települések egyike, a tó nyugati oldalán helyezkedik el, Poroszlótól déli irányban. Jól megközelíthető Budapest és az ország nagyobb települései felől autópályán, onnan kihajtva kb. 20 km-nyi kiváló minőségű aszfalt burkolatú úton érhetjük el.

Az üdülő falu a Sarudi-medencénél, a Tisza-tó legnagyobb szabad vízfelülettel rendelkező medencéje mentén helyezkedik el. Elhelyezkedése egyedülálló, hiszen a medence határvonala a Hortobágyi Nemzeti Park határa, míg hatalmas, szabad vízfelülete alkalmassá teszi minden vízi sporteszköz használatára. A Tisza-tó hazánk egyetlen tava, ahol belső égésű motorral hajtott járművek is használhatók, ugyanakkor elég mély a kis merülésű vitorlás hajók számára.
Sarud, a gyönyörű kis falu a Tisza-tó egyik leghangulatosabb települése, méltán a Tisza-tó gyöngyszemének is nevezik. Ősi jellegét megőrizte, azon ritka falvak közé esik, ahol már közel 100 külföldi család vásárolt ingatlant, melyeket felújítottak. Idillikus falu jellege van, víz, villany, gáz, csatorna és hírközlés közművekkel ellátott település.

A Tisza-tó gátkoronáján vezető kerékpárút az év kerékpárútja lett 2021-ben. Ez a siker nem véletlen, hiszen az ország második legnagyobb tava mellett kanyargó aszfaltcsík, az egyik legszebb és legbiztonságosabb kerékpárútja az országnak, amit egyre többen fedeznek fel.
A Tisza-tó Kis Kör (65,7 km), a Tisza-tó Nagy Kör (95 km)
A Tisza- tavi kerékpárút Sarudon a Kalandparton, közvetlenül a Tisza-tó partján vezet végig, így Sarud ideális érkezési is indulási pontja a kerékpáros túráknak, s ha máshonnan indulnak, akkor az egyik legnépszerűbb találkozási és pihenőpontja a bringásoknak.

A mellette található telek is megvásárolható.

Az ingatlan cég tulajdonában van, a megadott vételár bruttóban értendő, az áfát tartalmazza. Nem magánszemély vevők esetében fordított áfás az értékesítés.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135933087

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn