Pétervásárai irodaépület eladó

company_logo

45 000 000

Ft

150 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

feb 24., 09:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
300 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Leírás

Pétervására város ( Heves megye ÉK-i részén ) belterületén, kertes-családiházas lakóövezetben elhelyezkedő, aszfaltozott úton jól megközelíthető, összközműves telken épült - korábban irodaházként funkcionáló - felújítandó épület eladó.

Az eladó sorba került épületegyüttes több részből áll. Az eredetileg három szobás parasztház kert felőli tornácát beépítették. Az így kialakult zárt folyosó átvezet a hátsó épületrészbe, ahol irodahelyiségeket alakítottak ki, Szervesen kapcsolódik ehhez egy későbbi toldás, amely vizesblokkot és kazánházat tartalmaz. Kialakították az új pince lejárót és az irodaház kert felőli bejáratát is, biztonsági ajtóval.
A hátsó kétszintes melléképületben a földszinten három kéthelyiséges egység raktárnak, műhelynek esetleg irodának egyaránt használható. Továbbá itt kapott helyet egy, tágas, két bejáratos garázs is. Az emeleten irodahelyiségek és egy tanácsterem található, amelyek egy középfolyosó által kapcsolódnak az előzőekben tárgyalt iroda épülethez.

Az épület sokféle hasznosítási lehetőségei közül kiemelkedik az a - korábban engedélyezett, de időközben már lejárt - rendeltetés-módosítási engedély, amely szerint az ingatlanon lévő építmény rendeltetése megváltoztatható 4 lakásos lakóépületté.

Bővebb tájékoztatás és a megtekintés előzetes egyeztetése miatt hívjon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136823005

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás