Parádon több generációs családi ház eladó

company_logo

130 000 000

Ft

304 450 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 23., 13:45
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
3

Kert mérete:
1500  m2

Méret:
427 m²

Leírás

Nagy családi házat keres? Vagy két generáció számára keres otthont? Esetleg vendégházat alakítana ki? Szereti a friss levegőt? A biztonságot? Akkor erre lesz szüksége!
A Mátra északi lábainál, Parád egyik legszebb részén eladóvá vált egy rengeteg lehetőséget magában rejtő családi ház.
Parád egy szerethető hely, ahol lehet igazán nyugodtan, biztonságban élni.
A település egy csendes mellékutcájában, hegyvidéki hangulatú helyen egy 1500 nm-es telken várja új tulajdonosát egy azonnal költözhető több, mint 400 nm-es ingatlan.
Az utcáról 3 autó fogadására alkalmas fedett kocsibeálló található, amelyet egy garázs tesz teljessé. A lakóház két külön bejáratú több szintes lakrészből áll, amelyet egy télikert kapcsol össze.
A kisebb épületrész szuterénből, földszintből és tetőtérből áll. Itt a három szinten minden igényesen felújított, teljes összhangban van. A fa és hideg burkolatok harmóniája jellemzi. Ez a rész két bejárattal is rendelkezik. Az utcafrontról a földszintre léphetünk be, ahol egy előtér, egy szoba és a lépcsőház fogad, minden ajtóval elválasztva.
A szuterén szintre a kert felől is be lehet jutni. Itt a kazánházon keresztül, vagy közvetlen a kertből jutunk a lakrészbe, ahol szoba, nappali, fürdőszoba, konyha, étkező vár. Minden berendezett, minden igényt kielégítően felszerelt. A kazánház másik oldalán a több részből álló pince már a másik épület alatti terület.
A kisebb házrész tetőterében 2 szoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A lambériás szobákból közös erkélyre lehet kilépni, a nyugodt pihenés garantált itt. A lépcsőház is fával burkolt, igényes kialakítású, ajtókkal zárható.
A másik épületrészbe az utca felől egy előtéren át egy gyönyörű cserépkályhával rendelkező amerikai konyhás nappaliba érkezünk. A hatalmas konyhapult minden igényt kielégítően felszerelt, praktikus kialakítású. A mellette lévő szoba gyönyörű üvegezett fa harmonikaajtóval elkülöníthető. Innen a télikertbe üvegezett tolóajtón jutunk ki. A faburkolatok dominálnak ebben az egyedi kialakítású helységben. Az ablakok szúnyoghálóval rendelkeznek. A két ház ezen a helyen kapcsolódik össze egy ajtó segítségével. Ezen a szinten fürdőszoba és mosókonyha teszi teljessé az életet. A lépcsőn keresztül a tetőteret érjük el. Itt a három szoba különböző kialakítású, eltérő hangulatú. A nagyobból egy gardrób rész lett leválasztva a kényelem kedvéért.
A ház mögötti telek gondozott, rendezett. A több filagória, kerti sütögető biztosítja a kinti kikapcsolódást akár közösen több főnek, akár külön-külön is. A szomszédok szinte észrevétlenek a fákkal, tujákkal körbekerítettségnek köszönhetően.
A természet közelsége, a nyugalom teszi különlegessé ezt az ingatlant.
A négy bejárat, a két különálló épületrész, a több szint alkalmassá teszi akár apartmanház kialakítását is, ha egy vállalkozó szellemű új tulajdonos veszi birtokba. A környék kedvelt turista célpont a túraútvonalak, a hegyek közelsége miatt.
Ne késlekedjen, keressen elérhetőségeimen még ma, nehogy más szeressen bele előbb!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150442375

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn