Noszvaji 112 nm-es ház eladó

company_logo

89 000 000

Ft

794 643 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 15., 08:39
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
112 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1713  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Építés éve:
2022

Leírás

Heves vármegye, Noszvaj belterületén, 112 m2 családi ház eladó. Fantasztikus, egy nyugodt csendes utcában egy újonnan épült 3 szobás családi ház/nyaraló udvarral és egy méretes melléképülettel, mely csodálatos otthont teremt bármely családnak. Világos, a legjobb minőségű és modern termékekkel felszerelve, tágas Amerikai konyhával, kandallóval és több fajta világítással, automatikus redőnyökkel ellátva. A 3 hálószobához 2 fürdőszoba tartozik, ami zuhanyozásra és fürdésre is lehetőséget biztosít. Az előtérben automatikus LED lámpák biztosítják a hangulatot, a konyhában pedig több fajta világítás közül is választhatunk. A konyha beépített sütővel és mikrohullámú sütővel is rendelkezik, valamint kerámia főzőlap lett beszerelve, mely egy reggeliző pultra lett ráhelyezve.
Okos téglából épült, ezért fantasztikusan jól szigetel, a fűtés pedig gázzal illetve padlófűtéssel történik.
Az ingatlan azonnal költözhető, a tulajdonosok nyaralónak használták a noszvaji friss levegő végett.
Az ingatlan elhelyezkedése és kialakítása okán ideális otthona lehet párnak, kis családnak illetve befektetésként vagy nyaralónak is kiváló lehetőség. Jöjjön el és győződjön meg személyesen is, ez egy fantasztikus lehetőség! Irodának ügyvédi háttérrel, kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását!

For sale in the county of Heves, within the urban area of Noszvaj, is a 112 m2 family house. This fantastic newly built modern 3-bedroom family home/cottage is situated in a tranquil and peaceful street, featuring a spacious yard and a sizable outbuilding, creating a wonderful residence for any family. Bright and equipped with the highest quality and modern amenities, it boasts an open-plan kitchen, a fireplace, various types of lighting, and automatic blinds. The three bedrooms are complemented by two bathrooms, providing options for both showering and bathing.
The entrance is adorned with automatic LED lights, setting the mood, while the kitchen offers a selection of lighting options. The kitchen is fitted with a built-in oven and microwave, along with a ceramic hob placed on a breakfast counter. Constructed with smart bricks, the house provides excellent insulation, and heating is efficiently managed through gas and underfloor heating.

The property is ready for immediate occupancy, having been used by the owners as a vacation home to enjoy the fresh air of Noszvaj. Due to its location and layout, it is an ideal residence for a couple, a small family, or an excellent investment or vacation opportunity. Come and see for yourself?this is a fantastic chance! Our office supports clients in their real estate purchases with legal background and facilitates favorable mortgage arrangements!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147004046

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn